onsdag, juli 08, 2015

Muslimsk sjeik drev opplæring av IS-kriger - ble lei av all volden og ba om å få en Bibel

Det finnes håp selv i den beksvarte natten! Det er sant, fordi vi har med Gud å gjøre!

En misjonær fra Operasjon Mobilisering hvis identitet vi må holde skjult, forteller at en saudi-arabisk sjeik som har drevet med opplæring av IS-terrorister nå spør etter Bibler fordi han er 'syk av all drepingen'!

Misjonæren, som selv kommer fra et muslimsk land, forteller at IS-terrorister har kommet til tro på Jesus fordi de ikke lenger orker blodbadet. IS har blottlagt Islams djupeste ondskap, som igjen har skapt desillusjon og utilfredshet hos mange muslimer.

Misjonæren, som introduseres som 'Julian', ble nylig intervjuet av en radiostasjon drevet av The Voice of the Martyrs, en organisasjon som ble startet av den rumensk lutherske presten, Richard Wurmbrand. I sendingen var han tilbakeholdende med opplysningene han gav, og understreket at mange muslimer distanserer seg fra ondskapen til IS og føler seg ille berørt av den.

'Vi skulle ikke se på våre muslimske naboer som terrorister, men som vår neste som ønsker å være en del av våre lokalsamfunn. Likevel, vi er vitne til en ondskap som vi ikke har vært vitne til før'.

'Julian' kunne fortelle radiostasjonens lyttere at en av IS-krigerne plutselig, helt uten noe forvarsel, hadde hatt et syn hvor han så korset:

'For en IS-kriger er det et dårlig tegn', fortalte 'Julian'.

'Han forsøkte derfor å finne frem til en islamistisk nettside for å bli styret i sin overbevisning, men kom 'tilfeldig' over en kristen nettside. Etter hvert som han leste på denne ble han mer og mer interessert i det kan leste og kom mer og mer i tvil om det han holdt på med. Han forlot Syria, kom seg inn i Tyrkia, hvor han møtte en kristen som delte troen med ham. Det førte til at han ble en kristen'.

Denne tidligere IS-krigeren har deltatt på en kristen konferanse i Libanon hvor han delte sitt vitnesbyrd. Konferansen fant sted i oktober i fjor.

Det andre eksemplet 'Julian' kunne fortelle om er fra Libanon:

'En kristen taxi-sjåfør som hadde en kjøretur helt oppe mot den syriske grensen, stoppet for en mann med langt skjegg. Mannen ba om å bli kjørt til flyplassen, og så sa han: 'Jeg ønsker å få tak i en Bibel. Kan du hjelpe meg med det?'

Taxi-sjåføren kjente en kristen misjonær i Beirut som mer enn gjerne ville gi bort en Bibel. Han spurte mannen med et lange skjegget hvorfor han ønsket seg en Bibel. Da kunne mannen fortelle følgende:

'Jeg har vært i Syria for å lære opp IS-krigere. Men nå er jeg syk av det hele. Det må finnes en bedre vei. Gi meg en Bibel!'

La oss fortsette å be målrettet og konkret for alle IS-krigere om at de skal møte Jesus og bli satt fri fra hatet og volden, og bli Jesus-etterfølgere. Disse to eksemplene gir i hvert fall meg mer mot til å be om det.

Ingen kommentarer: