lørdag, april 08, 2023

Palestinsk terrorist angrep turister i Tel Aviv - drepte italiensk advokat


Det var den 35 år gamle italienske turisten og advokaten Alessandro Farini som ble drept i et palestinsk terrorangrep på strandpromenaden i Tel Aviv fredag kveld. Syv er skadet. Terroristen angrep to ganger, Italienske myndigheter bør merke seg at det dødelige og sjofle angrepet på sivilister ble feiret umiddelbart etterpå på Gazastripen og i palestinske byer med hurrarop og utdeling av gratis søtsaker på gatene.

Terroristen kjørte langs Tel Aviv-promenaden da han begynte å skyte mot sivile i nærheten, og drepte mannen i prosessen. Israelsk politi sa senere at terroristen forsøkte å ramme fotgjengere i Tel Aviv før bilen hans veltet, muligens på grunn av forsøk på å nøytralisere ham.

En politimann i Israel skjøt terroristen da han nærmet seg bilen, og terroristen så ut til å strekke seg etter våpenet sitt. Terroristen ble senere identifisert som en palestiner fra Kafr Kassem.

Minst syv sivile ble skadet i angrepene, inkludert tre som ble moderat såret og ble hastet til Ichilov-sykehuset i Tel Aviv for behandling. Fire personer ble lettere skadet og ble fraktet til Wolfson Medical Center i Holon for behandling.

Alle ofrene i angrepet er turister, bekreftet en talsmann for  Magen David Adoms.

Hamas uttalte at angrepet i Tel Aviv og terrorangrep i Jordandalen fredag morgen, som drepte to israelske søstre, "vitner om motstandens evne til å slå til mot Israel hvor som helst", og at disse angrepene er "et naturlig svar på Israels forbrytelser mot Al-Aqsa-moskeen og tilbedere inni den."

Billedtekst Screenscot av video som viser terroristens bil.

Ingen kommentarer: