fredag, april 07, 2023

Uroen fortsetter i Israel og Jerusalem - la oss be!


Spenningen øker i Israel, og situasjonen kaller på bedernes oppmerksomhet! Ifølge The Jerusalem Post har så langt 44 raketter blitt skutt inn i Israel fra Libanon. Raketter skytes også fra Gazastripen i stort antall.Så langt er det snakk om 40 raketter, En av disse rakettene landet i et bolighus i byen Sderot, de andre i åpne landskap, Ingen skal så langt være drept eller såret.                                                          

Det israelske forsvaret har svart på disse angrepene rettet mot den israelske sivilbefolkningen, med å bombe tilhørende Hamas. Det er snakk om tuneller og våpenfabrikker. I det sørlige Libanon har israelske fly bombet Hamas-mål.  

Uroen fortsetter også i Jerusalem. Palestinere kaster steiner på Tempelhøyden på dag tre av Ramadan. Steinkasterne kaster steiner i retning Mughradi-gaten ved Klagemuren, og roper islamske slagord.Ifølge israelsk politi ble en muslimsk kvinne som gikk i området nesten truffet av en av steinene, og hun falt som en følge av steinkastingen. Politiet har publisert bilder som viser palestinere som samler steiner og kaster dem fra Tempelhøyden. Palestinske medier publiserte i dag bilder av unge palestinere som er samlet i nærheten av Klippedomen og som roper slagord til støtte for Hamas og "en nasjon ledet Muhammad vil aldri knele."

La oss be for det som skjer i Israel nå: "Be om fred for Jerusalem! La det gå dem vel som elsker deg! Må det råde fred innenfor dine murer, ro i dine saler! For dine brødres og mine venners skyld vil jeg si: Fred være i deg!" (Salme 122,5-8) 

Ingen kommentarer: