tirsdag, januar 10, 2017

Profetisk: 2017 - pilens år, del 1

Jeg har over en tid oversatt flere artikler av Steve Porter, og kommer til å fortsette med det. Har ofte opplevd at mye av det han kommer med taler rett inn i min livssituasjon, og jeg har fått flere tilbakemeldinger på at mange andre også opplever det slik.

Her kommer et profetisk ord for det nye året vi har gått inn i. Som alle andre profetiske ord må det prøves. Utgangspunktet er hentet fra Jes 49,2:

"Han har gjort min munn til et skarpt sverd og skjult meg i sin hånds skygge. Han har gjort meg til en blank (polert) pil og gjemt meg i sitt kogger."

Jeg føler at Herren sier: Jeg lengter etter å sende deg ut for å ha langt større innflytelse enn du kunne ha lagt til rette for selv. Ditt kall og din hensikt er sikker og det er et desperat behov for dette i en tid som denne, og på grunn av dette store behovet tar jeg tid til å rense og forvandle deg.

2017 vil være en forberedelse for det som ligger foran. Et renselsens år, et år for foredling og avgrensning, slik at du vil leve og bevege og være til i Meg alene. Mange spør: 'Hvorfor kjennes det ut som om jeg sitter fast? At jeg ikke gjør noen fremgang? Hvorfor tar denne prosessen så lang tid?'

Du undrer deg på om noen i det hele tatt vet at du eksisterer. Du føler deg usynlig og ikke viktig i det hele tatt, og fienden angriper konstant din følelse av egenverdi og mening. Hans løgner er som brennende piler som rammer hjertet ditt, men Jeg sier deg, min venn, at Jeg beveger meg bak kulissene og Jeg er mest aktiv når du føler at ikke noe skjer. Bare tro Meg når Jeg sier at Jeg arbeider.

Jeg kaller deg til å legge fra deg din agenda og bytte den ut med min. For du ønsker å sette i gang noe uten noe mål og mening og gjøre noe for Meg, men det er ikke Min vilje for deg. I år 2017 må du jage hardt etter Meg, slik at ingen ting distraherer deg fra den retningen - at du begynner en ubøyelig jakt etter Meg alene, desperat etter å søke Mitt ansikt og Min vilje for ditt liv. At du elsker Meg nok til å stole på Meg, være klar og vente, ivrig etter at Jeg skal rense og foredle deg, og gjøre deg til en presisjonspil, klar til å treffe midt i målskiven, og lykkes i oppgaven Jeg har forberedt deg til.

Du lurer kanskje på hvorfor denne foredlingen er så nødvendig, og i så fall, hva det innebærer? Det er essensielt. Den Hellige Ånd er den eneste som kan forberede og utstyre deg. Treningen Han gir er ikke enkel og krever innsats og tålmodighet fra hver og en av oss. Åndelig modenhet kommer ikke ved å stille seg i en forbønnskø eller gjennom overføring fra andre, men man må gjennomleves i hvert enkelts liv. Det er profetiske prinsipper vi kan lære oss gjennom denne prosessen med å lage en pil som vil gjelde for året 2017.

(fortsettes)

Ingen kommentarer: