lørdag, januar 14, 2017

Profetisk: 2017 - pilens år, del 4

Her er fjerde og siste del av det profetiske budskapet til Steve Porter. Første del ble publisert 10. januar, andre del 11. januar, og tredje del 12. januar:

Jeg føler Herren sier:

'Selv nå har jeg en plan for deg. For at du skal leve ut din bestemmelse må du først utholde prosessen med å bli pusset, gjennombløtes og vente. Men etter denne forberedelsen vil du fly langt mer effektivt, med langt større salvelse, renhet i tankene og i motivene dine. Jeg vil fortære deg med Min kjærlighet slik at du kan bære Mitt hjerte og Jeg vil legge Mine ord i din munn.'

"Han har gjort min munn til et skarpt sverd og skjult meg i sin hånds skygge. Han har gjort meg til en blank pil og gjemt meg i sitt kogger." (Jes 49,2)

Selv i denne stund forvandler Herren din munn slik at den kan brukes som et skarpt sverd i 2017. En brann som brenner fra vårt djupeste indre kommer nå fram fra Hans folk. En større nøyaktighet innenfor det profetiske er blitt aktivert... men bare etter en renselse, slik at Hans rene, uforfalskede budskap kan bryte løs i kraft og ikke bli hindret av vår egen agenda. Det er så mange som hevder at de taler på Guds vegne, men de lytter ikke. Herren vender nå ditt øre så du kan høre Hans stemme slik at du kan bli en stemme som roper i nasjonenes ødemarker i 2017. Din stemme vil være som torden som skaker fundamentene. Den vil bryte ned og overvinne fiendens planer som hadde til hensikt å frembringe ondskap, og vil bevege seg med tegn og kraft og vende til gode det fienden hadde tenkt for ondt.

"Er ikke mitt ord som en ild, sier Herren, lik en hammer som knuser berg?" (Jer 23,29)

Så "ta frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord (Ef 6,17) hver dag slik at du kan våkte ditt hjerte fra en hver snare som fienden setter opp i 2017. Jeg erklærer at du skal tale mitt hjerte fra en fars og en mors perspektiv, og stå sterkt imot den ondes luleri. Avvis de tankene som ikke kommer fra deg, men er plantet der av din fiende, og nekt å tale ord som ikke kommer fra Faderen.

Jeg ser en brud som lener seg mot sin elskede og taler ord som Han taler, og som gjør det Han gjør. For hun vil ikke si: 'Salve det jeg gjør', for hun vil være så i harmoni med Herren at hun vil begynne å bevege og fungere seg i det Han allerede gjør.

Hun er blitt behandlet av Gud og som en brennende pil vil hun treffe målet med utrolig hastighet og nøyaktighet fordi hun taler fra Hans rene hjerte.

Å, Gud, jeg er Din pil, forbered meg uansett hvor vanskelig prosessen er slik at jeg kan treffe målet i 2017. Gjør meg til et ærens kar som passer for ditt bruk. Jeg befinner meg i koggeret og venter, men jeg vil synge her, for Du vil snart sende meg ut og inn i Din hensikt til Ditt velbehag.

Ingen kommentarer: