onsdag, januar 13, 2021

Galskap!


Her om dagen fikk jeg del i en video fra en amerikansk pastor og ihuga Trumptilhenger. Innholdet er så skremmende, at det er vanskellg å ta inn over seg. Denne pastoren kommer med oppfordringer til sine lyttere om å skaffe seg kriselagre av mat og medisiner for 30 dager - og nok ammunisjon! Årsaken: Ad veier han ikke kunne røpe, annet enn at det var etterretningskilder, ville Trump utlyse unntakstilstand i USA og Trump-tilhengerne måtte være rede til å forsvare seg - med våpen. Hva er dette? Galskap og en kristen tro som har sporet fullstendig av. Dette er et annet evangelium enn det Jesus forkynte.

Og denne videoen videreformidler norske kristne ukritisk!

I forbindelse med Trump-tilhengernes storming av Kongressen ble det satt opp galger i den hensikt å henge visepresident Mike Pence og speaker for Representantenes hus, Nancy Pelosi. Heldigvis kom de seg i trygghet begge to. At angrepet var voldelig, ser vi jo resultatet av i antall drepte og skadede.

Nå truer høyreekstremister og Trump-tilhengere å angripe alle delstatsforaamlingene i løpet av dagene før og etter at Joe Biden er innsatt som USAs president, 

Etter å ha hørt Donald Trumps tale til de fremmøtte noen timer før stormingen av Kongressen er det ingen somn helst tvil om at han oppildet fanskaren til å gå mot Capitol Hill. Han sa at han tl og med skulle gå foran dem og lede ann i marsjen. Hvor ble han av? Commander in Chief dro tilbake til bunkersen sin. 

Og denne mannen ble foreslått til Nobels fredspris - to ganger. 

La oss be for USA.

Ingen kommentarer: