søndag, september 06, 2009

Spis av Livets Tre!


Denne helgen har Christine Larkin (bildet) gjestet Toten Frikirke på Raufoss, hvor hun lørdag hadde seminar om den profetiske gaven, og nå i formiddag talte på gudstjenesten. Jeg har hatt gleden av å tolke henne også denne gangen.

Jeg setter stor pris på Christine's tjeneste på så mange områder. For det første er Christine en person som tilbringer mye tid i bønn. Det merkes når du er sammen med henne. Dernest har hun en egen vàrhet for Den Hellige Ånd, og mange opplever at hun ofte taler rett inn i deres livssituasjon, både når hun forkynner Guds ord og når hun betjener folk i bønn. Hun er ydmyk, og taler på en enkel måte, som jeg tror mange setter stor pris på.

En annen ting er at hun alltid underordner seg det lokale lederskapet i de menighetene som inviterer henne. Her er det ikke noen "primadonnanykker", eller "men alene har Gud vist". Christine gir videre det Gud har gitt henne, og får hun profetiske ord som gjelder menigheten, er det alltid lederskapet som får disse ordene først. Så er det opp til dem om det profetiske budskapet skal gis videre og på hvilken måte.

Nå har jeg i flere sammenhengener fungert sammen med Christine i tjenesten, og opplever at vi kompletterer hverandre. Skulle ønske at mange ville oppdage Christine's tjeneste her i Norge. Om du ønsker kontakt med henne, kan du bare ta kontakt med oss, så skal vi formidle den videre.

I forbindelse med gudstjenesten i formiddag talte hun på De to trærne i Edens hage, om hvor lett det er for oss å spise av treet til kunnskap om godt og ondt, i stedet for å spise av Livets Tre, som er Jesus selv. Han eier all den kunnskap og visdom vi trenger, og i stedet for å øde våre krefter på å søke denne verdens måte å tenke på, bør vi søke den visdom og kunnskap som er personifisert i Jesus.

Mange mennesker ble berørt av Guds hellige Ånd under gudstjenesten og forbønnsstunden i Toten frikirke i formiddag.

Mer om Christine og hennes manns tjeneste, kan du lese om her:

http://www.swordfire.org/Groups/45018/Sword_of_Fire.aspx

3 kommentarer:

Anonym sa...

Litt skeptisk etter å ha lest noen av profetiene hennes. syntes de smaker vel mye latter rain/dominion ala Kansas city profetene, men jeg skal ikke avskrive henne.

Jeg skjønner meg bare ikke på dem som taler om at den største vekkelse verden noen gang har sett skal skje før Jesus kommer igjen..når han selv snakker om et stort frafall fra troen og spør seg selv retorisk om han vil finne troen på jorden når han kommer.

Dette er veldig vanskelig for meg,..fordi jeg håper og tror at en vekkelse vil komme, men jeg kna liksom ikke skjønne at den skal bli så stor, når Bibelen er så pessimistisk?

Hva mener du om dette Bjørn?

Undrende og litt reservert MT

Bjørn Olav sa...

Jeg snakket med Christine om dette i dag. Hun spiste lunsj hos oss før hun dro tilbake. I samtalen snakket hun om at den forførelsen som vi står overfor i tiden fremover. Christine har vært veldig tydelig når det gjelder forførelsen som Todd Bentley representerte. Og var det nå også.

Jeg tror vel at Herren kan sende vekkelse i endens tid, men jeg tror det vil være i mindre omfang, der hvor mennesker ydmyker seg og ber. Ellers vil endetiden preges av frafall og forfall.

Det er også Christine inneforstått med. Hun taler nå om forfølgelsene som ligger foran oss.

Anonym sa...

Det var godt å høre. Da får vi bare be den frem i Jesu navn.
MT