mandag, november 10, 2014

En liten oppdatering - samt noen møter

Mange spør hvordan det går med meg. Jeg kjenner på en djup takknemlighet for alle som ber. Enkelte dager kan jeg kjenne at jeg bokstavelig blir løftet og båret på grunn av de helliges forbønner. Andre dager kan være tøffe og harde, ikke minst på grunn av smerter og lite søvn.

Jeg bærer på en sorg over at jeg blir så hemmet med hensyn til det jeg liker så godt: å gå. Det har jeg ikke krefter til, angina-smertene setter sitt preg på hverdagene. Så det blir mange tårer innimellom. Etter den siste undersøkelsen på sykehuset viser det seg også at jeg har en cyste i den venstre lungen. Denne kommer i tillegg til den store cysten i den høyre lungen. Disse cystene ser det ikke ut til at det er noe å gjøre med, så jeg må leve med dem livet ut. De gjør at jeg har mye dårligere pust enn før. Nå er jeg ikke ferdig utredet, så tiden vil vise hva som eventuelt kan gjøres.

Men selv om jeg ikke kan gå like langt som før, kan jeg stå og sitte! Og det vil jeg gi til Gud. Min tid er Hans, det er også mitt liv.

Derfor gleder jeg meg over at jeg fortsatt kan tale og undervise, så langt kreftene holder. Jeg samler på kreftene til å gjøre det jeg er kalt til av Gud.

Denne måneden skal jeg tale følgende steder, og du er hjertelig velkommen til disse stedene, om det skulle passe seg slik for deg:

Søndag 16. november kl.11.00: Hamar frikirke

Søndag 23. november kl.11.00: Toten frikirke, Raufoss
                                   kl.17.00: Sannhetens Ord Bibelsenter, Slemmestad.

Takk til alle dere som ber og som støtter tjenesten vi står i.

Bilde tatt på farsdagen av datteren min, Benedicte.

2 kommentarer:

chass sa...

Dear brother Bjorn,
I have found your blog and also the secret behind the spiritual riches posted here. May the fellowship of His sufferings continue to bring supplies to the body of Christ, as our Lord sustains you mightily in these days to fulfill the ministry entrusted to you. I've much more to write and also I feel I have much to learn from you.
grace,
Charles Sult

Kjell Andersen sa...

Kjære Bjørn Olav. Plukk hver gode dag som en perle, og hver smertens dag som et tegn på at vi her ikke har en blivende stad. Vårt håp er Kristus og vårt er hjem er himmelen -der sykdom og smerte ikke lenger er! Guds velsignelse