lørdag, november 08, 2014

SISTE: Gud gjør noe bemerkelsesverdig i Nord-Korea

Noe er på gang i Nord-Korea. Jeg har skrevet om dette tidligere her på bloggen. Nå kommer det flere beviser på at Gud er i ferd med å gjøre noe med dette totalitære regimet. Som svar på forbønn.

I følge nyhetsbyrået Reuters er de to amerikanerne, Kenneth Bae (bildet) og Matthew Todd Miller på vei hjem fra fangenskapet i Nord-Korea.

Det var i september at Matthew Todd Miller ble stilt for retten, anklaget for å ha utført fiendtlige handlinger mot staten Nord-Korea. 14. september ble han dømt til seks års fengsel. Kenneth Bae er en kristen misjonær som ble fengslet i Nord-Korea i 2012 og ble dømt til 15 års straffearbeid 'for undergraving av den nord-koreanske staten'.

Nå er begge disse mennene satt fri, om vi skal tro opplysningene fra Reuters, og det er ingen grunn til å betvile dem.

Som om dette ikke var nok: 29. april i år ble Jeffrey Fowle arrestert fordi han hadde lagt igjen en Bibel på hotellrommet. Også Fowle er frigitt.

Dette skjer samtidig med at diktatoren selv, Kim Jong-un, fremdeles ikke har vist seg offentlig. Det er nå over to måneder siden han har vist seg i det offentlige rom.

Frigjøringen av de tre amerikanerne er et takkeemne. La oss fortsette å be om at regimet må knekke ryggen, og for de mange kristne som sitter fengslet eller befinner seg i de grusomme fangeleirene. På mange måter kan disse kalles utryddelsesleire, for de færreste kommer ut av dem i live.

Ingen kommentarer: