torsdag, november 20, 2014

Nytt kristent TV-studio i Libanon - 10 millioner barn ser barneprogrammene derfra

Her er dagens gladmelding! Den kristne TV-stasjonen SAT 7, som sender evangeliske programmer til hele Midt-Østen og Nord-Afrika, har åpnet et helt nytt studio i Libanon.

5. november var 500 menighetsledere, parlamentsmedlemmer, representanter for regjeringen, sammen med SAT 7 partnere, samlet for å feire en store begivenheten.

'Sannhet, kjærlighet og frihet er de fire prinsippene for å kunne skape fred i familiene, i samfunnet, i menigheten og for de som styrer landet. SAT 7 tjener alle disse fire prinsippene idet de proklamerer, lærer, underviser og bygger kulturen. SAT 7 er en gave fra Gud, hvorfra alle gode gaver kommer', sa patriarken for marionitene i Antiokia, Becara Al-Raii i forbindelse med åpningen.

SAT 7 Libanon åpnet sin virksomhet i 1996 og var dermed det første stedet den kristne TV-kanalen fikk sine studioer. I dag sender SAT 7 800 timer i uka, på tre språk, på fem ulike kanaler. Barneprogrammet SAT 7 KIDS sees av over 10 millioner barn under 16 år. Tenk hvilken enorm påvirkningskraft denne kanalen har for evangeliet!

La oss takke Gud for SAT 7 i dag, og be om visdom, beskyttelse og kreativitet for nye programmer.

Ingen kommentarer: