torsdag, november 20, 2014

Larry Lea blir en del av Det internasjonale bønnehuset i Kansas City

Jeg husker tilbake til 1988. Larry Lea var oversatt til norsk! 'Lær deg gleden ved bønn'. Jeg grep den, leste den så mange ganger at den løsnet i liminga. Og ble både velsignet, inspirert og ikke minst utfordret. Boken gav meg appetitt på bønn.

Deretter fulgte 'Ører som hører' også i 88, 'Våre våpen er mektige' (1990), 'Visdom - lev ikke livet uten' (1991) og deretter 'Slik frigjør du bønnens kraft i ditt liv'. Bøker som også inspirerte til mer bønn.

Så ble det stille rundt Lea. Det vil si: det ble skandaler, økonomisk rot og ekteskapsbrudd. Etter det hørte vi ikke noe mer fra Larry Lea. Det betyr ikke at det ikke har skjedd noe underveis. For det har det. Om man har falt, betyr jo ikke det at ikke Herren kan tilgi og gjenopprette en tjeneste. Det har vi mange eksempler på at Han kan og gjør.

Nylig annonserte Mike Bickle, grunnleggeren av Det internasjonale bønnehuset i Kansas City at Larry Lea blir en del av teamet deres. På lik linje med alle de andre medarbeiderne i det internasjonale bønnehuset. Uten lønn. Hver av de 1000 medarbeiderne som er knyttet til Det internasjonale bønnehuset i Kansas og de mange lovsangsteamene som stiller opp der, slik at man kan be 24 timer i døgnet, syv dager i uken, må selv sørge for å finne støttepartnere som kan støtte dem økonomisk. Larry Lea starter bokstavelig fra bunnen av.

Det blir spennende å følge dette arbeidet videre og se hva Gud kommer til å gjøre gjennom Det internasjonale bønnehuset i Kansas.

Du kan lese mer om Larry Lea og hans tjeneste her: http://larrylea.com/

På den nettsiden finner du også en video hvor Mike Bickle forteller om gjenopprettelsen av Larry Lea.

Nettsiden til Det internasjonale bønnehuset i Kansas City finner du her:

http://www.ihopkc.org/

Billedtekst: Larry Lea og Mike Bickle på plattformen i Kansas.

Ingen kommentarer: