fredag, april 15, 2016

Djupt takknemlig for Trondheims-turen

Drøye 10 timers kjøring sitter fremdeles i kroppen. Men det gjør også takknemligheten over å få være sammen med trossøsken i Frelsesarmeen i Trondheim. Jeg var invitert til å tale over emnet: Bønnerytmer i vanskelige tider.

Takket være enestående hjelp fra min gode kurdiske venn, Salah Ibrahimi, kom jeg meg avgårde. May Sissel var blitt syk, så hun kunne ikke bli med og jeg kan ikke kjøre så langt alene på grunn av sykdom. Salah er et godt reisefølge og en god og trygg sjåfør.

Det var godt og åpent å snakke til de som hadde funnet veien til Frelsesarmeens lokaler i Trondheim denne kvelden. Jeg satte veldig stor pris på at pastorkollegaer fra både Frikirken og Baptistkirken var sammen med oss, og det var godt å få hilse på Kjell-Arne Falla, som leder Frelsesarmeens korps i trønder-hovedstaden. Kjenner på en djup takknemlighet for kvelden vi fikk sammen. Mange gode tilbakemeldinger etterpå. Kjente meg så velkommen hos Frelsesarmeen!

Det gikk helt greit å kjøre Gjøvik/Trondheim tur-retur samme dag, når jeg fikk så god hjelp fra min kurdiske venn. Vi har vært gode venner helt siden han og kona kom til Norge på slutten av 1990-tallet.

Billedtekst: Salah og jeg kom for sent til å få se Nidarosdomen innvending, men det ble tid til å ta noen bilder utenfor. Her fra Erkebiskopgården.  Det må derfor bli en tur senere hvor vi kan få se denne flotte katedralen sammen! Det gleder jeg meg til. (Foto: Salah Ibrahimi)

Ingen kommentarer: