tirsdag, april 19, 2016

Vil du vinne noen for Jesus?

Jeg tror mange synes det er vanskelig å vitne for andre om Jesus. Jeg synes det.

Edin Løvås betydde mye for meg. Gjennom sitt levde Kristus-liv ble han en trygg åndelig veileder. Mot slutten av hans liv snakket vi ganske mye sammen, og en av de tingene han delte med meg var en sorg han bar på: at vi vant for få disipler! Derfor ville han så gjerne få utgitt to bøker han hadde skrevet på nytt, slik at de kunne være en håndsrekning til alle som synes det er vanskelig å vitne om Jesus til andre. Han lurte på om ikke jeg kunne hjelpe ham med det.

Jeg tok kontakt med pastor Ulf Magne Løvdahl som driver Frihet forlag, og Løvås og Løvdahl ble enige om å utgi bøkene: Gud har et ansikt og Trosliv for Thomaskristne.

De to bøkene synes jeg er de aller beste evangeliseringsbøkene vi har på norsk. Enkelt språk, Jesus-sentrert, lettfattelig innhold, tvers igjennom evangelisk.

Nå har jeg fått forlagssjefen i Frihet til å lage et pakketilbud på disse bøkene. Kanskje du kunne investere i en nabo, en skolekamerat, en kollega på jobben og kjøpe noen av disse bøkene - du får en veldig god pris ! - og på denne forsiktige måten etterlate deg et vitnesbyrd om Jesus? Kanskje det er en menighet som vil satse på å nå ut i et nabolag denne sommeren?

Kjøper du en av disse bøkene eller en av bokpakkene kan du sende dem i posten, eller pakke dem pent inn og gi den direkte i gave på skolen eller jobben eller ved et hjemmebesøk. Jeg tror du vil få mange interessante samtaler!

Dette handler ikke om at forlaget Frihet skal tjene penger, men dette handler om å hjelpe oss som sliter med å gi evangeliet videre en håndsrekning.

Om du tar kontakt med forlaget, så fortell dem at du har lest om dette på bloggen min. Da vil forlaget gi deg følgende tilbud:

Pr. stk. kr 98,- 5 stk kr 300,- (Spar kr 190,- Ordinær pris kr 490,-) 10 stk kr 500,- (Spar kr 480,- Ordinær pris kr 980,-) Bestill på tlf 40 21 17 17

Ingen kommentarer: