onsdag, april 27, 2016

Stygg sjikane og løgnaktige påstander fra Kjell Sørsdal og Reinert Vigdal

Kjell Sørsdal og Reinert Vigdal fortsetter å fremsette løgner og bedriver sin skitne og hatefulle sjikane av andre kristne på nettet. Det handler om deres kamp mot Den romersk-katolske kirke, og nåde den som ikke svarer på det de spør andre om. Sørsdal og Vigdal hater katolikker, og krever at andre skal gjøre det samme. De fremstår nå som paver selv, som krever at andre skal underlegge seg dem, og gjøre som de blir bedt om. Svarer de ikke slik Sørsdal og Vigdal forventer svinges pisken. Sørsdal mener slike som meg og alle andre som ikke svarer som de ber om, skal overlates til djevelen. Det ligner ikke så rent lite på inkvisisjonen dette.

Korsets Seier takket klokelig nei til annonsekampanjen til Sørsdal/Vigdal og Finne. Det samme gjorde Norge idag. Dagen trykket første annonse etter at en rekke navn ble slettet, som ble omtalt i annonsen. Nå takker avisen nei til annonse nr 2. Det er klokt. Det har fått initiativtageren Kjell Sørsdal til å gå aldeles av skaftet og han fråder av sinne både mot Finn Jarle Sæle og Vebjørn Selbekk. De er 'løgnaktige og feige'.

11 personer har så langt støttet annonsekampanjen i følge deres egen Facebook-side. Så stor er altså oppslutningen.

Sørsdal har også opprettet en egen liste over mennesker som henges ut på nettet fordi de ikke vil svare på det de blir spurt om. Blant navnene på denne listen finnes stort sett hele lederskapet i pinsebevegelsen, som Sørsdal kommer fra, men som han nå er meldt ut av. En av de som henges ut er Lillebror Finne, bror til Christian Finne, som er en av initiativtagerne til annonsekampanjen. Det sier litt om klimaet når man til og med er villig til å henge ut sin egen bror med navns nevnelse. Lillebror Finne gjør en kjempeinnsats for å spre evangeliet i Kina og hjelpe den kinesiske husmenighetsbevegelsen. Reinert Vigdal omtaler blant annet Egil Svartdal, som 'SVART-dal' og snakker svært negativt om denne hedersmannen.

I dag påstår Reinert Vigdal at jeg skal ha sagt at 'eg/vi har hengt ham ut i annonsen'. Det har jeg aldri gjort. Det jeg har sagt til Vigdal er at jeg har reagert på annonsen fordi disse tre har hengt meg ut i ulike sammenhenger. Den nyansen klarer ikke Vigdal å få med seg. Det jeg har skrevet til Vigdal har jeg kopi av. På grunn av Vigdals forsøk på om omgå sannheten, raser Sørsdal:

"Kjell Sørsdal: "Hykler av rang denne BOH. Han tyr til midler som er beskrevet som djevelsk i Skriften. Han har aldri vært i nærheten av å være nevnt i noen annonse. Rein-spikka-løgn. Man kan bruke mange psykiatriske ord på denne mannen, men vi forholder oss til det bibelske, løgner og hykler."

Nå har jeg aldri påstått at jeg har vært nevnt i annonsen. Sørsdal er ikke redd for å stemple de som mener noe annet enn ham, som 'psykiatriske tilfeller'.

Kjell Sørsdal sparer ikke på kruttet. Her er noen av hans karakteristikker av andre:

"Be for disse hyklere hvis du har tro for deres omvendelse. Vi kan i alle fall håpe. Egentlig burde de vært overlatt til satan til å bli tuktet i kjødet for om mulig å bli frelst en dag, vi får se hva fremtiden bringer."

"Dette er jo da typisk for hovmodige, hyklerske, halvgale økumene freak, populært kalt 3HØF. De slenger ut av sitt hjerte det som hjerte er fylt av. Løgn og bedrag. Deres far er djevelen og de har ikke til hensikt å holde seg til Ordet. Som dere ser de vil ikke en gang svare på om de har lest annonsen. Hvis de svarer "ja" vil jo spørsmålet bli; hva er IKKE i tråd med Ordet i annonsen. De vil IKKE kunne svare. Bjørn Olav Hansen skulle vært på denne listen og nå er han det. Vi ber for deres snarlige omvendelse."

Ingen kommentarer: