fredag, april 08, 2016

Vil nå nye landsmenn med evangeliet på Grønland i Oslo

Dette har jeg tro på - og dette inspirerer meg!

Jeg snakker om menighetsplantingen på Grønland i Oslo. Der satses det friskt! De som står bak dette pionerprosjektet drømmer om en kirke som er synlig til stede i lokalsamfunnet og som bidrar positivt på mange arenaer.

Pastor for Baptistkirken Home, Bente Sandtorp, har vært engasjert i 25 prosent stilling. Nå ønsker menigheten å øke hennes stilling til 50 prosent og i tillegg ansette Einar Thilesen i 50 prosent stilling som misjonær/prest på Grønland.

Og pionerarbeidet engasjerer! Både Stavanger og Ålgård Baptistmenigheter har bestemt at de skal støtte menighetensprosjektet på Grønland fremover økonomisk.

Grønland er et pulserende multikulturelt område av Oslo med mange utfordringer. Midt i dette området vil den nye menigheten være plantet for å gi tusenvis av unge mennesker i Oslo muligheten til å høre og respondere på evangeliet.

Men støtten fra de to menighetene er ikke nok til å komme i havn økonomisk. Det er svært sjeldent at jeg anbefaler bloggens lesere til å støtte noe økonomisk, men i dette tilfellet er det ikke vanskelig å gi min varmeste anbefaling.

Er det noen av bloggens lesere som kunne tenke seg å støtte dette arbeidet økonomisk, enten med et engangsbeløp eller som en fast givertjeneste over tre år, så kan de ta direkte kontakt med:

Lise Kyllingstad på telefon 99588331
Bente Sandtorp på telefon 90122032

Billedtekst: Fra et husmøte i baptistmenigheten Home på Grønland. (Foto: Baptistkirken Home)

Ingen kommentarer: