fredag, juni 12, 2020

Nye møter og seminarer

Som med så mange andre forkynnere mistet jeg alle avtalene for møter og seminarer som en konsekvens av korona-situasjonen. Både sommerens og høstens avtaler forsvant iløpet av noen få uker. Nå begynner forespørslene å komme på nytt.

Det gleder jeg meg veldig over, og tjenner stor takknemlighet for at noen vil ha besøk av en forkynner med Parkinsons. Det er ingen selvfølge. Det finnes de som ikke vil ha en predikant som sliter med sykjdom på besøk. Derfor er jeg så glad for de som vil ha meg på besøk. Det signaliserer for omverdenen at det er plass for alle.

Men det er noe interessant som skjer. Med unntak av en avtale, kommer samtlige forespørsler fra Norsk Luthersk Misjonssamband! Det gleder jeg meg også veldig over. Jeg kjenner meg godt hjemme blant sambandittene! Det var faktisk blant dem jeg holdt mine aller første andakter på 1970-tallet, i en av deres kvinneforeninger. Jeg takker Gud for deres troskap mot Guds ord, deres misjons- og evangeliseringsarbeid i inn- og utland, deres viktige barne- og ungdomsarbeid. Derfor er det en ekstra stor glede for meg når de første møteinvitasjonene for høsten 2020 og våren 2021 kommer fra nettopp Misjonssambandet. Så mye flotte mennesker som finnes hos disse mine trossøsken!

Jeg begynner å komme meg så smått etter bypass-operasjonen, og vil forsøke å ta på meg møter, seminarer og gudstjenester i den grad jeg har krefter til det. Send gjerne en melding i form av en SMS til 90525875, så ringer vi deg opp igjen.

Vårt arbeid er ikke knyttet til noe bestemt kirkesamfunn, så jeg taler i alle sammenhenger uansett kirketilhørighet. Når det gjelder seminarer er det to vi i hovedsak tilbyr:

1. Bønn med hvilepuls
2. Når livet ikke ble slik jeg hadde tenkt - kristen tro og kronisk sykdom

I løpet av noen uker offentiggjør jeg også et helt nytt seminar tilbud, men det skal jeg komme tilbake til.

Ingen kommentarer: