søndag, juni 07, 2020

Profetisk: Hvor er vår tids Esekiel?

Sjelden har et profetisk ord gjort så sterkt inntrykk på meg som dette:

"Jeg hørte Faderen spurte: Hvor er mine Esekiel'er? Og jeg ser et par briller med sprukne glass. Fienden forsøker å stjele fra deg ditt overnaturlige syn. Men Gud er i ferd med å reise deg opp, Guds barn, for at du skal SE klarere. Han øser ut sin øvesalve og balsam fra Gilead for å helbrede ikke bare ditt overnaturlige syn men alle dine sanser. Og jeg hørte et mektig BRØL i himlene, og dette brølet førte til at slle ting ble justert i oss for en tid som denne.

'Elskede, jeg kaller mine Esekiel'er til å stå frem. Jeg kaller mine SEERE til å stå frem. Du er ikke bare mine profetiske øyne, men du er hele hodet, mine Elskede.

Alle fem overnaturlige sanser skal forøkes av Min Ånd. Som Esekiel var i Babylons land når han var kalt, slik er du blitt født i denne tiden for å SE og høre og føle og smake og lukte i en tid som denne. Ja, Mitt barn, Jeg berører hele hodet ditt med Min hånd. Alle dine sanser skal bli LEVENDE og sensitiv når Min Ånd beveger seg. Du skal smake og kjenne at Herren er god. For Jeg har kalt deg, adskilt deg og salvet deg for akkurat denne tiden hvor stort mørke dekker jorden. Ikke tenk at du ikke er verdig fordi Lammets blod har gjort deg verdig. Jeg har behov for deg, elskede. For Jjeg gjør ikke noe uten at Jeg har gjort Mine planer kjent for Mine tjenere, profetene. Jeg har satt deg i 'dalen med de tørre benene', Mitt barn, og du skal tale LIV gjennom Sønnen, og Min Ånd skal ta opp Mitt folk  og få dem til å stå på sine føtter, ved selve åndepustet til Jahve som er i dem, en enorm lysets arme som skal beseire mørkets overnaturlige rike i disse siste dager. Frykt ikke, Elskede. Løven brøler og fienden frykter. Jahve har talt, hvem vil ikke da profetere?'

----

Navnet 'Esekiel' betyr 'Gud styrker':

'Esekiel skal være et tegn for dere. Nøyaktig som han har gjort, skal dere gjøre.  Når det kommer, skal dere kjenne at jeg er Herren Herren.' (esek 24,24)

Les:

Esek 37,1-14
Amos 3,7
Åp 3,18
Jer 8,22
Jes 29,10
Salme 25,18."

- Deborah Waldron Fry, 3.juni 2020
Norsk oversettelse: Bjørn Olav Hansen (c)

Ingen kommentarer: