tirsdag, mars 02, 2010

Livsviktige bøker for endetiden

Denne boken fortjener stor utbredelse. Jeg nøler ikke med å si at "Åndens sverd" - ved siden av Stig Magne Heitmanns bok: "Derfor kan dere juble av glede" - er årets aller viktigste bøker!

Jeg skal begrunne hvorfor: Heitmanns bok handler blant annet om å forberede seg for endens tid, en tid med forfølgelse av kristne. Det er en bok om hvordan man kan overleve og bevare troen. Om du ikke har lest Heitmanns bok, bør du gjøre det. Vi trenger å være forberedt på det som ligger foran oss. Bibelen advarer oss mot vanskelige tider.

Løvdahls bok handler om betydningen av Guds ord, og dette tema blir alt viktigere i tiden vi lever i. For alt står og faller med hvilket bibelsyn du har! Det er nemlig stor forskjell på om vi tror at Bibelen inneholder Guds ord, eller er Guds ord.

"Åndens sverd" er en bok, skrevet av en bibeltroende. Om Bibelen. Om bibelsyn, bibelhistorie og bibelbruk. Du får vite hvordan Gud har bevart sitt ord gjennom tidene, om den kampen som krevde liv for å få oversatt, trykket og distribuert Guds ord og om kampen som fortsatt pågår for bibeltroskapen. Her kan du også lese om de ulike oversettelsene vi har på norsk, og om hvordan Guds ord er blitt forandret og endret gjennom enkelte av disse oversettelsene. Har vi i dag den samme Bibel som de første kristne? Det er et ikke uvesentlig spørsmål. Løvdahl gir deg svaret i denne boken.
"Åndens sverd" inneholder også en oversikt over alle Bibelens bøker. Her får du faktakunnskap om forfatter, når skriftet ble forfattet, særtrekk og et ord til ettertanke.

"Åndens sverd" vil gjøre deg bedre rustet til å overleve i endens tid. Den vil hjelpe deg til å holde fast ved at Guds ord er guddommelig inspirert, autoritativt i alle spørsmål, evig og uforanderlig.

Begge bøkene kan du kjøpe her:

www.frihet.no

Ingen kommentarer: