søndag, desember 04, 2011

FN's Høykommisær favoriserer muslimer fremfor forfulgte kristne

Kristne er i umiddelbar livsfare i mange land. Likevel favoriserer FN's Høykommisær for flyktninger muslimer fremfor kristne.

Det skriver den uavhengige nettavisen WorldNetDaily.

Mandatet til FN's Høykomminsær for flyktninger (UNHCR) er å bestemme hvilke personer blant verdens utsatte masser som skal få komme til USA som humanitære flyktninger. Og FN favoriserer muslimer. Kristne fra muslimske land nektes flyktningestatus. Dette skjer til tross for det faktum at de i sine hjemland - under sharialovgivning - blir forfulgt, og i mange tilfeller drept på grunn av sin religiøse overbevisning. Samtidig får titusener av muslimske flyktninger adgang til USA hver eneste måned, og det til tross for at de i sine hjemland ikke blir forfulgt på grunn av sin tro.

Situasjonen er ikke unik for USA. Slik er det i land etter land. Kristne om blir forfulgt for sin tros skyld behandles på en annen måte enn muslimer. Og etter hvert som forfølgelsen vil øke i styrke, vil vi se det samme gjentar seg. Verden snur seg og lukker øynene når kristne blir forfulgt.

Husk at du i dag er fri, men i morgen kan det være du som nå lide for den Herre Jesus - også i Europa, også i Norge. Ber du for den forfulgte kirke hver dag? Husker du dine trossøsken?

1 kommentar:

Finn sa...

Vi ser de samme tendenser også når det gjelder asylsøkere til Norge!