mandag, desember 05, 2011

Besøker gammel funksjonshemmet kvinne med nattverd hver måned

Dette bildet berører meg sterkt. Historien er som følger:

Den eldre kvinnen til venstre på bildet, kan ikke gå. Hun tilhører den ukrainske baptistmenigheten hvor Paul Dudka er pastor. Han sees midt på bildet. Jeg har skrevet om ham flere ganger her på bloggen. Klikker du på hans navn under "Etikker" finner du de artiklene, om du ikke har lest dem før.

Den eldre kvinnen bor i et fjellområde. Det er lang vei dit, og det tar en hel dag med buss, og en lang spasertur frem og tilbake. Pastor Dudka ønsker seg en bil som kan gjøre det lettere, ikke bare å besøke denne kvinnen, men også andre menighetsmedlemmer som bor langt unna kirken.

Hver eneste måned besøker de henne, for å feire nattverd. Pastor Paul Dudka forteller at hun alltid er så takknemlig, til tross for hennes vanskelige omstendigheter.

"Når vi besøker henne er en av årsakene at vi gjerne vil oppmuntre henne, men faktum er at det er hun som oppmutrer oss. Hun er slikt et eksempel."

Jeg synes det er et sterkt vitnesbyrd om denne pastorens hyrdehjerte, som besøker den gamle funksjonshemmede kvinnen hver eneste måned, og det er sterkt å lese om hennes trofasthet mot Herren, hennes tilstand tatt i betraktning. På bildet ser vi også en god del av ungdommene som tilhører baptistmenigheten hvor Paul Dudka er pastor.

Vær med å be om at menigheten en dag skal få muligheten til å skaffe seg en bil.

Ingen kommentarer: