tirsdag, desember 06, 2011

John Mulinde - en bønnens mann fra Afrika

Navnet John Mulinde (bildet) er ikke så godt kjent her i Norge. Men i Afrika er han en svært etterspurt taler. Så også i internasjonale bønneforumer. Han er en av de bønnens menn som Gud har reist opp, ikke bare for det afrikanske kontinentet, men han har også et hjerte for Europa - og ikke å forglemme, for Israel.

John Mulinde leder World Trumpet Mission, som er en vekkelses-orientert misjonsorganisasjon med hovedkvarter i Kampala i Uganda. Han er en av Ugandas toppledere som har spilt en nøkkelrolle i kampen mot AIDS i landet, og for å endre samfunnet i kristen retning.

John er også grunnleggeren av Alle nasjoners bønnefjell, et stort retreatsenter som ligger på en åsrygg i nærheten av Kampala. Dette stedet har en hensikt: å be og faste for vekkelse i verden nasjoner! Den årlige AfriCamp samler tusenvis troende fra hele verden. Mulinde driver også Timothy Camp, som årlig samler tusenvis av ungdommer fra hele verden til en intensiv treningsuke. Trumpet Aid driver humanitært arbeid blant fattige barn, og familier som er rammet av AIDS.

Du kan lese mer om John Mulinde's arbeid her:

http://www.worldtrumpet.com/

http://www.unitedcaribbean.com/africaprayermountain.html

Ingen kommentarer: