mandag, desember 19, 2011

Mange buddhister kom til tro i møtekampanje i Burma


En stor gruppe med buddhister kom til tro på Jesus, under den første store vekkelseskampanjen i baptistkirken i Yangon i Burma. Bildet viser bare høyre side av møtehallen. Venstre side var like full. På bildet ser du mange av de nye kristne har fått sin egen Bibel.

Pastor Thaung Ngaih Lian, som jeg har holdt kontakt med i flere år nå, er svært opprømt og takknemlig til Gud for det som har skjedd. Kampanjen, 9.-10. desember, var spesielt rettet mot ungdom. Forut for møtene var det mye bønn, og baptistvenner fra USA hadde sørget for å skaffe til veie Bibler.

'Mine øyne er blitt åpnet, og en ild er blitt tent i hver eneste en av oss. Jeg er stolt av hver eneste en av våre ungdommer i menigheten, som var med på å gjøre dette mulig,' sier pastor Lian.

Ungdommene i baptistmenigheten i Yangon hadde gjort en formiddabel innsats for å nå ut til andre ungdommer i byen, for å invitere dem til møtene. De utadrettede møtene var så vellykket, at pastor Lian sier at 'jeg definitivt vil gjøre dette igjen'!

Pastor Lian er også begeistret over hvordan de nye kristne har tatt imot menighetens utsendinger, som har kommet hjem til dem for å fortelle dem mer om Jesus, og følge opp den beslutningen de tok på møtene. Alle steder er menighetens utsendinger blitt tatt imot som en eneste stor familie. Jeg regner med at det ikke er lenge før vi får rapporter om dåp.

La oss huske på å be for våre venner i menigheten i Yangon.

Ingen kommentarer: