onsdag, desember 23, 2015

Velsignet Kristi fødselsfest 2015

Så er tiden kommet til å ønske alle mine Facebook-venner en velsignet Kristi fødselsfest! Mitt ønske og min bønn er at de hellige dagene vi nå snart trer inn i må bringe fred og glede til ditt hjem. Måtte vi alle ha tid til å søke til krybben og barnet, og undre oss over Han som kalles Under, og som ble menneske og slo opp sitt telt iblant oss.
May Sissel og jeg skal feire jul hjemme - i all stillhet. Det gleder vi oss til. Jeg har utfordrende dager med mye smerter, og har måttet tilbringe deler av nettene sittende i sengen. Rett på nyåret står jeg foran nye undersøkelser av cystene i lungene og av hjertet. Takk til alle dere som ber for meg. Hver dag er en sjelden gave, og Herren gir styrke som dagen er. Det får jeg stadig oppleve.
Bloggen vil bli oppdatert som vanlig i julen.

2 kommentarer:

Avholds.no sa...

Jeg ønsker deg (og dine) en velsignet, fredfull og smertefri Julehøytid og min bønn er at du må få hjelp for dine helseplager både fra legene og ikke minst fra Legenes Lege Jesus Kristus vår Herre og Frelser. Jeg er innom bloggen din nesten daglig og jeg synes du legger ut mye fint stoff. Takk skal du ha.
Vennlig hilsen Jan Ove Blindheim

Vester sa...

Jeg begyndte at følge bloggen for et par uger siden. Mange interessante links og gode indlæg!

Velsignet Jul.
Jørgen Vestergaard
(Danmark)