tirsdag, desember 29, 2015

Velkommen til gudstjenester og litt nytt fra Kristi himmelfartskapellet

Det er en stor glede for meg å kunne invitere til gudstjeneste nyttårsaften kl.18.00. Dette er en flott start på innvielsen av et nytt år. Vi samles til bønn, lovsang og nattverd, slik vi alltid gjør når vi kommer sammen i Kristi himmelfartskapellet.

Og slik kommer vi også til å gjøre i det nye året som kommer: Hver torsdag kl.18.00 samles vi i Kristi himmelfartskapellet, til en økumenisk gudstjenetse. Her er alle hjertelig velkommen!

I løpet av 2016 kommer vi også til å presentere en helt ny samling av ulike liturgier som vi vil gjøre oss bruk av i Kristi himmelfartskapellet. Vi har savnet gudstjenesteliturgier tilpasset høytidene i kirkeåret. Disse liturgiene kommer til å bli samlet i en egen bok, til bruk i Kristi himmelfartskapellet. Den kommer også til å bli i salg for den som skulle ønske å bruke den personlig. For her vil du også finne noen tidebønner og bønner til bruk ved ulike anledninger. Den nye liturgiboken vår vil også inneholde oversatte liturgier fra sammenhenger vi føler oss beslektet med.

I 2016 kommer vi også til å invitere til måltidsfellesskap med tidebønn og bibelsamtale. Dato for disse samlingene kommer vi tilbake til. I kapellet vil vi også invitere til spesielle forbønnshandlinger for syke, hvor de som ønsker det kan bli salvet og bedt for.  Vi tilbyr også en mulighet for sjelesorgsamtaler og skriftemål.

Ingen kommentarer: