torsdag, desember 03, 2015

Pakistan: Muslimsk familie bortførte kristen jente på åtte år, banket henne opp og kledde henne naken

En åtte år gammel kristen jente i Pakistan er blitt bortført, slått og etterlatt naken i en gate. Ugjerningen ble begått av en muslimsk familie som søkte hevn etter at jentas onkel var blitt kjæreste med en av deres slektninger.

Kristne jenter og kvinner blir ofte gjenstand for voldelige angrep både på grunn av deres religiøse identitet, men også fordi de er kvinner. Vi må huske på å be for dem i dag.

Familien til åtteåringen forbereder nå å gå til sak mot den muslimske familien som utsatte barnet for denne ugjerningen. Åtteåringen, som heter Parwasha, var på vei hjem fra skolen da hun ble bortført. Etter å ha blitt slått og kledd naken, løp hun til landsbyens eldste, men de ville ikke ta imot henne. Hun fortsatte så til politistasjonen. Der fant man ut at familien som hadde mishandlet åtteåringen hadde anmeldt den kristne familien for å ha ført skam over den muslimske familien.

Det er søsterorganisasjonen til American Center for Law and Justice, Organization for Legal Aid in Pakistan, som melder dette.

Ingen kommentarer: