søndag, desember 06, 2015

Indisk kvinne med grusomme hodesmerter helbredet og ble en kristen - nå ber hun for syke

Etter to år med intense hodesmerter klarte ikke Keya (bildet) mer. Hun hadde gitt opp håpet om at hun skulle bli bra, og kjente på motløsheten over situasjonen hun levde i. Ektemannen var fortvilet over å se sin kjære kone lide så mye. Den daglige innkomsten var ikke nok til å betale for den behandlingen Keya trengte. De hadde allerede brukt masse penger på legebesøk. Absolutt ingenting hadde hjulpet.

Familien var langt nede og depresjonen seg inn over dem. Men Herren så deres hjelpeløshet! En dag gav to kvinner, fylt med Kristi brennende kjærlighet, Keya et ørlite håp. Disse to kvinnene besøkte en dag landsbyen Keya bodde i. De begynte å fortelle henne om Jesu kjærlighet og om de miraklene Han utførte. Etter hvert som Keya lyttet til disse to kristne kvinnene, tok hun mot til seg og fortalte dem om sykdommen sin. Med stor medlidenhet delte disse to kvinnene Guds ord med Keya og ba for henne.

Keya ble så beveget over den kjærligheten disse to kvinnene viste henne, så hun bestemte seg for at hun selv ville følge Jesus. Hun begynte å gå i kirken hver søndag, og kvinnene fortsatte å be for henne, og en dag ble hun fullstendig helbredet.

Nå er det Keya selv som deler budskapet om Jesu kjærlighet og helbredende kraft med andre kvinner.

Fra Gospel for Asia

Ingen kommentarer: