mandag, september 05, 2016

Et profetisk ord om å gå avsides med Herren

"Jeg føler at dette ordet er til noen i dag: Jeg elsker deg med en evig kjærlighet, og du har vist din kjærlighet mot meg her på jorden. Vit dette: mindre enn den tiden det tar å blunke, vil du tre ut av dette livet. Tiden er verdifull, og livet er skjørt. Fordi hvert minutt teller, ber Jeg deg om at du forblir en trofast tjener hvert åndedrag. Ting vil hurtig passere så Jeg vil at du skal holde fast ved det som består tidens test, forløs tiden for dagene er onde.

'Gjør det meste ut av hver mulighet for dagene er onde." (Ef 5,16) Den norske oversettelsen er: "... så dere bruker den dyrebare tiden godt, for dagene er onde." (2011-oversettelsen) "Så dere kjøper den lagelige tid, for dagene er onde." (Norsk Bibel 88)

Sett pris på det som virkelig betyr noe her og nå. Nyt hvert øyeblikk i Mitt nærvær, det er ikke bortkastet tid, men en klok investering, for i disse øyeblikkene vi har sammen vil Jeg øse visdom inn i deg, dirigere dine skritt til å bevege seg i Min vilje for å forandre verden. Det du mottar i Ånden vil vare i all evighet. 

Derfor, gå avsides med Meg for å hvile i Mitt nærvær, for det du sår i Ånden skal du høste i livet som kommer."

Steve Porter. Norsk oversettelse (C) Bjørn Olav Hansen.

Ingen kommentarer: