lørdag, februar 24, 2018

Billy Graham og bønn

Billy Grahams pastor, Don Wilton, forteller i et intervju som ble publisert i avisen Baptistcourier nylig at det var en helt spesiell opplevelse å høre Billy Graham be:

"Jeg skulle ønske at alle kunne høre ham be. Han ber for enkelt individer og han utøser sitt hjerte for vår nasjon."

Pastor Don Wilton er pastor for First Baptist Church i Spartanburg, South Carolina, hvor Billy Graham de senere år var medlem. Tidligere var Graham medlem av First Baptist Church i Dallas, Texas, hvor legendariske W.A Criswell var pastor en mannsalder. Når Criswell døde overførte han medlemskapet til First Baptist Church i Spartanburg.

I alle sine kampanjer la Billy Graham stor vekt på at kampanjene måtte bes igjennom før han kom til noe sted for å preke. Bønn hadde første prioritet både i forkant, under kampanjene og i oppfølgingsarbeidet.

Når Billy Graham nå blir stedt til hvile i en privat seremoni fredag 2. mars i Charlotte, vil Billy Graham gravlegges ved siden av sin elskede Ruth, i bønnehagen ved Billy Graham biblioteket. Det har en sterk symbolverdi. La oss inspirere av Billy Graham til å be for vår nasjon og nasjonene.

Ingen kommentarer: