fredag, februar 09, 2018

Profetisk konferanse for kristne bønder i Sverige

Omlag 60 kristne bønder er samlet til konferanse i pinsekirken i Falköping i Sverige denne helgen. Både i Sverige og Danmark har kristne bønder de senere årene gått sammen i en organisasjon. Noe lignende finnes ikke i Norge, men det er på høy tid. Bedende kristne burde være oppmerksomme på situasjonen for norsk matproduksjon i tilfelle en krisesituasjon.

"Gå med Gud i hverdagen" er tema for konferansen som varer frem til søndag. Hensikten med samlingen er å be for skaperverket, matvaresituasjonen i Sverige, også med tanke på kommende krisetider, og kunne dele erfaringer med det å være bonde, samt å hjelpe hverandre med å nå ut med evangeliet.

- Vi har et ansvar når det gjelder å produsere mat. Gud har gitt oss et oppdrag om å dyrke jorden og være en ressurs for samfunnet, sier Hans Olof Agnesson til Världen idag. Han er nestleder i organisasjonen.

Agnesson mener mange svensker er naive og har liten kunnskap når det gjelder betydningen av et velfungerende landbruk.

- Vi er blitt vant med at vi kan kjøpe alt i butikkene. Men blir det nødsår må vi være selvforsynte, sier Falköpsbonden, som er bekymret over at Sverige, uten import, har mat kanskje for en uke.

Talere på konferansen er Magus Oscarsson fra Kristdemokraterna og Hillsongpastoren Andreas Nielsen.

SITUASJONEN I NORGE

Jeg er ikke i tvil om at konferansen i Sverige denne helgen er profetisk. Gud har talt til meg lenge om at vi må be for norsk landbruk. Situasjonen er like alvorlig i Norge om vi skulle stå overfor en katastrofe i Europa. Det er snart ikke igjen kornlagre i Norge. Den ene siloen etter den andre legges ned og tas i bruk til andre formål.

Men det er få kristne i Norge som er opptatt av dette. Det ser ut som de fleste tenker at det går bra.

Jeg ber om at Gud må reise opp kristne bønder i Norge som kan danne en lignende organisasjon som den som finnes i Sverige og Danmark, og at de som ber for Norge må begynne å be mer målrettet for landbruket vårt og bøndene våre. La oss være våkne i en tid som denne!

Om du går med lignende tanker som meg, skriv gjerne til meg på: bjornolav58@gmail.com

Her er nettsiden til Kristna bönder i Sverige

http://www.kristnabonder.se/presentation/

Ingen kommentarer: