mandag, november 05, 2012

100 tibetanske buddhister har kommet til tro på Jesus gjennom Thanka-kunst!

100 tibetanske buddhister har kommet til tro på Jesus gjennom Thanka kunst!

Thanka er en buddhistisk kunstform, som forteller historier. På samme måte som vi bruker bokstaver, bruker tibetanske buddhister denne kunstformen for å gi videre verdier, historier og informasjon. På bildet ser du Syndfloden illustrert. All Nations, misjonsarbeidet som drives av Sally og Floyd McClung, har produsert hele Bibelen på denne måten!

I tre år har misjonærer som arbeider for All Nations arbeidet sammen med lokale tibetanske kunstnere, for å skape en Thanka for hver av Bibelens bøker. Målet er at gjennom denne boken skal tibetanske buddhister få høre om Jesus på deres eget hjertespråk.

Floyd McClung forteller om en tibetansk buddhist nonne som ble en kristen etter at hun så en Thanka fremstilling av Skapelsen. Hun lever fremdeles i det avsidesliggende nonneklosteret, for å vitne om Jesus der. 'Når jeg tar på meg den røde drakten min om morgenen, er det for å vise betydningen av Jesu blod. Og jeg forblir her så andre har en mulighet til å høre om Jesus', sier nonnen.

Floyd McClung håper at de skal nå mange av de 17 millioner tibetanske buddhistene verden over med evangeliet gjennom Thanka kunst-Bibelen.

Ingen kommentarer: