torsdag, november 15, 2012

Iran vil bli en 'kristen' nasjon!

Det er en frimodig bekjennelse han kommer med, Dr Hormoz Shariat (bildet). Han er blitt kalt Irans Billy Graham.

Dr Hormoz Shariat, ble født inn i en muslimsk familie i Iran. Han kom til USA etter den islamske revolusjonen i 1979, og har der tatt en doktorgrad innen high tech industrien. Han kom til tro på Jesus i 1980, etter å ha studert og sammenlignet Koranen med Bibelen. I dag leder han et TV-selskap som sender evangeliske iranske programmer.

- Det er et åndelig vakuum i Iran og iranerne er åndelig sultne. Derfor forkynner vi evangeliet via TV. Folk sitter foran TV skjermene i timesvis og ser våre programmer, og noterer flittig, forteller Shariat.

I 1987 grunnla han en iransk menighet i Sunnyvale i California, som siden har sett stor vekst og har opplevd flere knoppskytninger. Flesteparten av medlemmene er tidligere muslimer og er den største forsamlingen av muslimer som har kommet til tro på Jesus utenfor Iran.

Vekkelse
Dr Hormoz Shariat ser en gryende kristen vekkelse i Iran, til tross for harde forfølgelser av de kristne. Den kommer kanskje nettopp derfor.

Shariat, som leder Iran Alive Ministries, sier det slik:

'Iran vil bli en 'kristen' nasjon, og det er ikke opp til meg. Det er Jer 49,38 som gir løfter om det, og vi beveger oss veldig raskt mot dette'.

I Jer 49,38 leser vi:

'Så setter jeg min trone i Elam og utrydder kongen og stormennene der, sier Herren'.

Elam er det samme som Iran.

Dr Shariats uttalelser støttes av opplysninger fra Åpne Dører, som bekrefter at det pågår store vekkelser inne i Iran.

Venner! Nå er det tid for å øke bønneinnsatsen for Iran!

Ingen kommentarer: