søndag, august 14, 2016

Sterke bønnesamlinger i Sør-Korea - bønn om forening mellom nord og sør

En stor bønnekonferanse i Sør.Korea har stort sett ubemerket her i Norge.

Det var i forbindelse med World Prayer Assembly, som ble holdt i Jakarta i 2012, at lederne for The International Prayer Council følte at Gud ville sende en ny bølge av unge mennesker satt i brann for bønn- og misjon. Den bølgen skyller nå inn over oss!

Initiativet ble derfor tatt til å starte noe som har fått navnet "UPRISING, som er ment å være et gobalt bønneinitiativ, bestående av ordinære mennesker for hver nasjon som bærer på et inderlig ønske som å utgjøre en forskjell og influere verden. Derfor ønsker man å samle de som tror at bønn virkelig virker! Nå kalles de som er villige til å kjempe i bønn og som vil søke Guds ansikt for å bringe rettferd og fred til nasjonene. Det er generasjonene - både unge og gamle - man kaller sammen for å be. Mennesker som vil sette en standard for sin generasjon.

Nylig var representanter for 37 nasjoner samlet i Sør-Korea, for å be. Blant annet for at Nord-Korea og Sør-Korea en dag blir en nasjon. Det har vært store bønnesamlinger to steder i Sør-Korea, blant annet i den demilitariserte sonen mellom de to landene. Der har bedere fra alle disse nasjonene stått for å be og velsigne Nord-Korea.


Dette bildet er hentet fra en av disse bønnesamlingene. Det var vært mye sønderknuselse innfor Guds ansikt, mange som har omvendt seg fra sine synder, ropt til Gud for både Sør-og Nord-Korea, og for verden.

Dette gir håp.


Dette bildet er fra en av bønnesamlingene i den demilitariserte sonen mellom Nord- og Sør-Korea. Jeg kommer tilbake med flere rapporter fra denne bønnesamlingen i Sør-Korea i dagene fremover. Jeg kjenner på en djup glede over å få være en del av denne internasjonale bønnebevegelsen som Gud har reist opp i en tid som denne.

Ingen kommentarer: