onsdag, august 10, 2016

Bønnebevegelse i Romania får sitt eget bønnefjell

I går ble jeg veldig oppmuntret! En god venn av meg, den rumenske bønnelederen, Ioan Peia, hadde lagt ut en serie bilder fra et bønnefjell i hjemlandet. Dette bønnefjellet var ukjent for meg.

Dette er et av bildene. Bakgrunnen for dette bildet er svært spennende. Dette bønnefjellet finnes i et landområde bare fem kilometer fra Sarmisegetuza som er hovedstaden i Dacia. Går vi tilbake til Romerriket, så var Dacia landet hvor Dacia-folket bodde. Dette har en særdeles viktig betydning for den rumenske nasjonen, fordi det er dette folket som er selve utgangspunktet for det rumenske folket.

Det er her - i dette landskapet at Gud har utøst en bønnens Ånd og folk fra ulike sammenhenger kommer sammen for å be om en gjennomgripende vekkelse i Romania. Som vi ser av bildet har enkelte tatt med seg telt slik at de kan tilbringe en lengre periode her i bønn.


Her er et annet bilde fra det samme bønnefjellet. Legg merke til at rumenerne ber knelende, slik vi også ba her i landet for mange år siden. Dette er mennesker som ydmyker seg for Gud!La oss takke Gud for det som skjer i Romania! La oss be Herren om at Han øser sin Ånd ut over alle som søker Hans ansikt. Og la oss om om at noe lignende kan skje her i Norge! Foto: Ioan Peia.

Ingen kommentarer: