fredag, januar 24, 2020

På grunn av selektiv abort mangler verden 177 millioner kvinner

På grunn av kjønnsselekterte aborter er det et underskudd på 177 millioner kvinner i verden.

Det hevdes i en dokumentar som vises på svensk TV. Dokumentaren har tittelen: "De försvunna kvinnorna". Bakgrunnen for abortene er, i følge dokumentaren, familieplanleggingskampanjer som drives av vestlige land som Sverige og USA.

Det er Världen idag som skriver dette i sin nettutgave.

Som en konsekvens av selektert abort sliter nå mange menn i Asia med å finne seg en kone, og kvinner blir en dyr handelsvare og små jenter kiidnappes.

Selektert abort fikk sin start i India på 1970-tallet. Hensikten skulle være å begrense befolkningstallet. Prosjektet var i følge dokumentaren, en del av et mye større prosjekt som ble startet av innflytelsesrike personer i USA etter 2.verdenskrig. Disse personene, deriblant industrimagnaten John D. Rockefeller, anså at befolkningsøkningen i ulandene utgjorde en risiko mot økt økonomisk vekst og propaganderte for å minske befolkningen.

Med organisasjoner som Ford Foundation, Rockefeller Foundation og Population Council hadde Rockefeller og hans medarbeidere stor innflytelse på den amerikanske regjeringen. I følge dokumentaren innførte president Lyndon Johnson vilkår for bistand, på den måten at disse landene ble tvunget til å minske befolkningen for å få økonomisk bistand. I Sør-Korea og India ble det opprettet egne leire for å sterilisere kvinner. Par som skulle bli foreldre ble anbefalt å ta abort om fosteret viste jeg å være en jente.

Du kan lese hele artikkelen her:

https://www.varldenidag.se/nyheter/i-sparen-av-abort-underskott-pa-177-miljoner-kvinnor/repsls!VCVJD@G15eMxU2hxka8yzw/

Ingen kommentarer: