torsdag, juni 18, 2009

Skal undervise om bønn på den nye treningsskolen til Oase



Oasebevegelsen starter treningsskole som fokuserer på undervisning og praksis til vekst i kristenliv og tjeneste. Treningsskolen starter opp til høsten med en modulbasert skole over fire langhelger - fra torsdag kveld til lørdag kveld. Jeg er blitt bedt om å undervise i forbindelse med modul nr 3, som arrangeres 28.-30 januar 2010 sammen med pastor og bønneleder Jesse Karanja fra Kenya, Ruth Iren Grimstad som er bønneleder i Oase og Asbjørn Simonnes, høyskolelektor og medlem av lederskapet i Oase. Tema for model 3 er "bønn som livsstil", hvor vi skal ta for oss undertemaene "Bønn og faste", "Profetisk forbønn", "Forbønn" og "Bønn og enhet".

Modul 1 starter opp 17.-19. september i år med hovedtema "Guds nærvær i liv og tjeneste". Undertemaer her er: "Guds farshjerte", "Vår identitet i Kristus", "Lytte til Guds stemme - den profetiske dimensjonen", "Gudsnærvær som forvandler." Her skal dr.theol Mark Stibbe, anglikansk prest og leder for The Fatherhood Trust undervise sammen med pastor i Grace Lutheran Church i California og for Lutheran Renewal i USA, Joe Johnson og kirkeverge Mette Boye, som også er med i lederskapet i Oase.

Modul 2 går fra 26.-28 november med hovedtema: "Gud i hverdagen". Her er undertemaene "Våre relasjoner - kraften i tilgivelsen", "Med Gud på arbeidsplassen", "Å være en del av det Gud gjør". Til å undervise kommer Bob Fraser, direktøren for Joseph Company i Kansas, USA, John Arnott pastor for Toronto Airport Christian Fellowship, Liv Kaland Fjellstad som er Coach fra Kristiansand, Svein Høysæter som er pastor i Norkirken i Bergen, og en del av lederskapet i Oase.

Modul 4 arrangeres i tiden 14.-17 april i 2010 og blir en del av Catch the Fire konferansen. Denne modulen er utvidet med en dag. Er er temaene "Korsets betydning", "Å tilrettelegge for en Guds rike kultur, samt "Intimitet med Gud". For å undervise på denne modulen kommer John Arnott og Bill Johnson, sistnevnte er seniorpastor for Bethel Church i Redding i California. De norske bidragsyterne er ennå ikke klare.

For flere opplysninger sjekk:

www.oase.no

oase@oase.no

Prisen på skolen er satt til 4000,- for alle modulene. Studenter/uføre og pensjonister betaler 3.000, ektepar 6.000.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg fikk info fra Oase igår og ble veldig begeistret over en slik mulighet til undervisning og samtidig få hverdagen til å gå som normalt.Håper dette blir et tilbud som er kommet for å bli.
Tove O

Anonym sa...

Nå tror jeg vi har mulighet for vekkelse hvis man følger Jesus ønske om å at vi ber om direkte forandring i verden.
målrettet bønn er slik Gud ba hele Israelsfolket gå i bønn for å få den rette relasjon til han igjen.
Man må slutte å tenke så små tanker om hva Gud kan gjøre for verden.
Gud kan rive ned murer når kraften fra mange bønner stiger lenge nok til himmelen.
Om det tar noen måneder eller år til bønnesvaret så skal vi huske at Gud ser en menig i den tiden det tar slik at det skjer i riktig tid.
En hemmlighet er også att åndskraften i hver kristen broder som ber tilsammen danner ett mektig nærver av Gudskraften på jorden som rokker i åndsmaktene på jord og himmel.
Det er nettop å bryte igjennom alle hatskreftene på jorden som misbruker sin ånd til å skape negative bønner som lager negative åndskrefeter i hele området i landet.
Dette kan vi motvirke med å proklamere Jesus kraft tilstede i landet på vegne av dem som ikke kan bee for seg selv.
Det sterkeste våpen mot åndskreftene er Jesus kjærlighet som dem føler som en ild som brenner dem i sine onde gjerninger.
Det er derfor viktig å la våre hjerter forenes med Jesus i bønnearbeidet for stedet så man er i hans beskyttende nærhet.
Å la Jesus og vår kjærlighet stråle inn i hjertene til folket som er fanget i åndsmaktene er å ta bort det ondes slave lenker for han kan bare bo i ett hjerte som er full av hat der Jesus ikke har plass for smerten er for stor.
Kjære Jesus må du ha din hånd over Oase og alle dem som elsker deg så høyt at dem vil gi sitt hjerte til deg for å hjelp verden.
Takk Jesus for jeg vet at du alt har hørt min bønn amen.

Anonym sa...

Forsettelse

Jeg vil komme med ett vitnesbyrd om at det jeg har opplevet i bønn,
Jeg har deltat i en bønnegruppe i 9 år som ber for land i verden som er i nød når vi møtes.
Vi har i lang tid bed om at det Iranske folk skal få leve i frihet og at Jesus skal være tilstede i folket der.
Vi ba også om at ledelsen måtte bli berørt av Jesus hjerte så dem starte forsoning med vesten og Gud.
Etter mange bønner over lang tid så vi på tv at tideligere president i Iran skulle besøke Bondevik som bor bere ett lite strykke fra der vi holder bønnegruppen.
Da han snakket sammen med Bondevik om forsoning og at Jødene har opplevet konsentrasjonsleirene forstod vi at Jesus arbeider med å forandre ledelsen i Iran
Det vi ser nå i Iran er for oss ett tydelig tegn på at Jesus prøver å få frem ledere med hjerte som kan forsone og åpne opp for at det en dag skal bli godt å være kristen i Iran.
Men vi må bee for å gi støtte til Jesus så hans plan som bare er i starten kan lykkes.
At vi kristene sender hat til folket i Iran er bare med å styrke de onde åndskrefter som holder splid og hat på jorden.

Broder i Kristus