onsdag, juni 24, 2009

Hurra for Listhaug - ja til anstendighet



Så flott at det finnes mennesker som FrP byråd Sylvi Listhaug (bildet) Hun vil ikke ha halvnakne homser i Oslos gater lørdag. Enig med henne!

Jeg kjenner ingen gruppe med et så sterkt markeringsbehov som homofile, som i full offentlighet skal fortelle alle og enhver om sitt seksualliv. Det er da ingen hetrofile som på død og liv må danse seg gjennom gatene i store opptog for å fortelle Oslos befolkning om hva de driver med i privatlivet. Om dette er de homofiles måte å feste og feire, så sier det noe om det enorme fokus de har på sex.

Det er et faktum at antall HIV smittede i Norge er høyt, og at det er spesielt høyt blant homofile. Homoparaden dyrker promiskuiteten.

Erling Lae mener det er viktig å fremstille Oslo som en "åpen og inkluderende by". Betyr det at alt skal vises frem i det offentlige rom? Finnes det ingen anstendighet og bluferdighet lenger?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/norsk-politikk/artikkel.php?artid=559087

Foto: FrP

73 kommentarer:

Agamemnon sa...

Ser ikke at dette er noe verre enn for eksempel karnevalet i Rio. Men det er kanskje det homofile aspektet ved saken som plager deg?

Bjørn Olav sa...

Poenget er dyrkingen av promiskuitet, og fraværet av anstendighet og bluferdighet. Hva er poenget med en slik ensidig fokusering på sex?

Anonym sa...

Enkelte homofile simpelthen elsker å vise seg fram, og de elsker å provosere. Frekkheten hos dem kjenner ingen grenser.

Anonym sa...

Jeg kan tenke meg at det var slike opptog i Sodoma og Gomorra også. De byene ble dømt.

Reform94 sa...

"Det er da ingen hetrofile som på død og liv må danse seg gjennom gatene i store opptog for å fortelle Oslos befolkning om hva de driver med i privatlivet."

Hva med "Love Parade" i Berlin, Karnevalet i Rio eller "Mardi Gras" i New Orleans. Der er det jo stort sett heterofile som på død og liv må danse seg gjennom gatene i store opptog for å fortelle befolkningen om hva de driver med i privatlivet.

Men jeg skjønner at dette kan føre til at noen smiler og har det moro, og DET bør man iallefall ikke ha i Oslo.

La meg også minne deg på at under Europride i Oslo for tre år siden samlet det seg bønnegrupper rundt om i landet for å be Gud om dårlig vær under paraden. Det endte i den varmeste og deiligste dagen i Oslo den sommeren. Jeg er jammen glad Gud er allmektig!!

Bjørn Olav sa...

Jon

Jeg skriver om promiskuitet. Det er like ille om det er med hetro eller homofortegn. Dessuten skriver jeg om norske forhold. Jeg synes ikke noe om noen av de andre festivalen heller.

Smiler og har det gøy kan vi vel ha, uten at vi må fortelle alle og enhver om vårt sexliv.

Jeg vet ikke om bønnegrupper rundt om i Norge som ba om dårlig vær. Jeg vil tro de fleste ba om at mennesker måtte få møte Jesus. Dessuten er sol et tegn på Guds velsignelse?

Anonym sa...

Noa bygde en ark inne på land. Folk hånet også ham fordi det ikke kom noe regn. Men en dag kom regnet. Da lo de ikke lenger.

Anonym sa...

Det siste innlegget var til Jon.

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av en bloggadministrator.
Anonym sa...

KOMMENTAREN ER REDIGERT:

Det er litt vittig å se at Frp bidrar til "snikislamiseringen" av Norge ... De støtter opp om muslimenes krav om tildekking, undertrykkelse av homser og generelle ønsker om "bluferdighet" .
Funny stuff ...

Anonym sa...

Bjørn Hansen tror åpenbart at homofile har sex i trange trikoter med paljetter og fjær på, på lastebiler hver dag. Hansen ser tydelig ikke at samfunnet forøvrig er gjennomsyret av heterofil sex overalt på reklameplakater, media, tv,film osv osv.
Og glade skal vi IKKE være. Homofile burde jo egentlig gå hjem og skamme seg, over at de i det hele tatt elsker! - mener Hansen som tror han selv er det eneste normale...

Er det anstendighet å hele tiden angripe andre menneskegrupper enn seg selv?

Bjørn Olav sa...

Enig med deg, Kjelemann, i at samfunnet er gjennomsyret av sex. Så vi trenger ikke mer sexfokusering.

Men jeg forstår ikke hvorfor dere homofile skal kle dere ut i allskens rariteter og dyrke promiskuiteten. Dere ønsker da så inderlig å bli tatt seriøst, dette bidrar i hvert fall ikke til det.

Selvsagt skal vi være glade.

Anonym sa...

Det er interessant å merke seg logikken i Kjellemanns resonnement: Når Hansen skriver om frivolitet, promiskuitet og mangelen på anstendighet så er det et uanstendig angrep på de homofile. Slik holder de på: Ingen andre enn dem skal få ytre seg. Noe annet enn deres syn er nemlig helt uakseptabelt. Slikt et samfunn er det de vil ha. Jeg vil ikke ha det slik.

Anonym sa...

Jeg kjenner INGEN som fokuserer mer på sex enn dere kristne konservative og fundamentalister. Dere kobler sex med en gang dere ser en homo eller en lesbe.

Å kle seg ut og ha det gøy - showe og tillate seg å frike ut litt skader overhode ingen! Tungetaler derimot har gjort meg nervøs mer enn en gang!

Du trenger da alldeles ikke delta i eller se på homotoget hvis du ikke vil Hansen. Du går da saktens i dine egne tog og tror det er anstendig å diskriminere mennesker og å fortelle andre at homofile havner i helvete om de ikke blir som deg.

Husk at sex er noe fint som skjer frivillig mellom to mennesker. Bekymre deg heller om hatet, misbruket og volden som skjer i verden du. Det er mitt råd.

Anonym sa...

Anonym; Jeg har vel aldri ytret at dere ikke skal få gå i tog? Synes bare det er noe annet når folk går i tog og mener at de er fasitmennesker som kommer til himmelen mens alle andre kommer til helvete. Jeg mener når det er snakk om anstendighet.

Bjørn Olav sa...

Dere sørger virkelig selv i aller høyeste grad for at mennesker kobler sex når de hører ordene homo eller lesbe. Kjære deg, Kjellemann, se på innholdet denne paraden. Kan du finne noe i det hele tatt som ikke fokuserer på kropp og sex? Neppe. Her dyrkes promiskuiteten. Kanskje en ide å problematisere at stadig flere homofile blir HIV smittet?

Nei, jeg kommer ikke til å se på toget, Kjellemann, det behøver du ikke engste deg for! For det første er Oslo veldig usentralt sett fra der jeg bor, og jeg vil heller ikke forsøple sinnet mitt med den saks.

Nå har jeg aldri gått i noe tog hvor det har vært noe som helst fokus på homofile, Kjellemann.

Fortapelsens mulighet gjelder alle mennesker, ikke bare homofile. Frelsen er også en mulighet for alle, også homofile, om de omvender seg fra sin synd og tar imot Jesus som sin Herre og Frelser.

Sex er dessuten noe av det vakreste Gud har skapt, skapt til å nytes i et livslangt ekteskap mellom èn mann og èn kvinne.

Hva har tungetale med mitt innlegg å gjøre?

Anonym sa...

Ikke ALLE HOMSER OG LESBER er opptatt av frivolitet, promiskuitet og mangel på anstendighet. NOEN homser og lesber fokuserer på sex - mesteparten går bare i tog. Slik vil jeg tro det er med alle, både heterofile og homofile.

Jeg vet ikke hvorfor dere tror homofile er skapt i en og samme form hvor alle er og blir like..??

Anonym sa...

Kjellemann

Og jeg har heller aldri sagt noe om noe tog. Les det jeg skriver. Poenget er at du ikke tillater at folk har andre meninger enn deg.

Anonym sa...

Nå vet jeg ikke hvilket homotog du har sett eller deltatt i Hansen. Men jeg har gått i homotog i mange mange år og jeg ser utrolig mange i det toget som ikke fokuserer på sex. At du ser sex hver gang du ser en homo eller en lesbe kan ikke jeg hjelpe for.

Bjørn Olav sa...

Kjellemann

Det er ingen som helst overdrivelse å si at paraden i Oslo handler om en eneste ting: SEX.

Dermed bidrar dere selv til å opprettholde bildet av at dere dyrker kropp og sex.

Dette bildet bidrar dere til å la feste seg hos folk flest, og dere gjør ingenting for å endre det heller. En av homobevegelsens ledere har sørget for å oversette en bok som nettopp dyrker promiskuiteten. Det sier i grunnen litt.

Anonym sa...

Anonym: som homofil er man nødt til å godta veldig mye. Jeg skulle ønske du visste hvor mye en homo må godta i løpet av et liv.

Men jeg står frem med fullt navn jeg og tar støytene. Du orker visst ikke det du?

Bjørn Olav sa...

Jeg har aldri gått i noe slikt tog, jeg, Kjellemann. Det holder å se TV-innslagene og bildene gjengitt i vanlig dagspresse, så ser du det jeg sier: En ensidig fokusering på sex. Se bildene i dagens VG, f.eks.

Anonym sa...

-det er heller ingen som helst overdrivelse at dere kristne fundamentalister tenker bare sex når dere tenker homofili. Beklageligvis.

Anonym sa...

Jeg orker mye jeg, Kjellemann, men jeg synes ikke ensrettig er noe særlig. Det kler deg dessuten usedvanlig dårlig å fremstå som noe offer.

Bjørn Olav sa...

Men Kjellemann, da får du bidra til å endre bildet. Homoparaden i Oslo bidrar i hvert fall ikke. Tvert imot.

Anonym sa...

Ikke tenk på MEG som et offer anonym. Jeg er så utrolig stolt over å være den jeg er. Ville aldri vært noe annet heller. Men jeg tenker ofte på de som ikke er så heldig som meg. Det burde også du gjøre synes jeg.

Hansen: Det later til at du har sett en del tog siden du så bastant vet at det fokuseres BARE på sex. Bli hjemme! Tenk på noe annet!

Bjørn Olav sa...

Kjellemann

Jeg trenger ikke å se så mange av disse togene. De er så avslørende i sitt innhold at de med all tydelighet, for alle som ikke er blinde, kan se at de homfile som deltar her dyrker kropp og sex. Det er avslørende for hele homobevegelsen. Kanskje like greit i grunnen.

Anonym sa...

Vet du, jeg håper inderlig at folk fokuserer på kropp og Guds skaperverk. Menneskekroppen er fantastisk og vi bør så absolutt vise den frem, tykke som tynne, lange som korte, gamle som unge. Det skulle faktisk nesten vært et eget tog som bare viste hvor forskjellig skapt vi er alle sammen! Fargerike, unike, forskjellige, ulikt tenkende, ulike interesser. Jeg vet at i homotoget går det masse mennesker som støtter oss og som ikke bryr seg om hva vi gjør i sengen under eller over dynen. Der går det familie og venner som er sjeleglad over å ha oss og som er glad i oss som vi er. Og tror du vi er glad i dem?? Egentlig er det et tog som hyller livet og at vi får lov å være ulike. Kjempeflott sant? Du kan også være den du vil Hansen - men jeg skulle ønske du tillot andre å være annerledes enn deg selv. Verden ville vært fryktelig kjedelig hvis alle var som Bjørn Olav Hansen eller Kjellemann for den del. Huff!

Anonym sa...

Det er Kjellemann som har et forklaringsproblem. Homoparaden dreier seg først og fremst om sex. Den er en enorm dyrking av nettopp den seksuelle relasjonen.

Om det finnes noen andre innslag, kanskje Kjellemann kunne fortelle oss om noen av dem?

Ellers er det mange som ikke har det så bra i Norge. Ikke fremstill de homofile som de eneste som ikke har det bra. De fleste av de som ikke har det så bra, har ikke slike sterke støttegrupper som dere. Når kjempet du sist for en med psykisk utviklingshemming? Når gikk du i tog sist for ham?

Bjørn Olav sa...

Kropp er jo flott det, Kjellemann. Vi er skapt i Guds bilde alle sammen. Men behøver man dyrke sitt seksualliv foran øynene på tusenvis av mennesker? Hold sexlivet deres for dere selv. La Oslos gater være et sted hvor alle mennesker kan oppholde seg!

Anonym sa...

Enig med Hansen! Kjellemann er opptatt av at samfunnet er sexfiksert. Da burde han hjelpe til med å bidra til det motsatte. Ikke mer sexfiksering gjennom en homoparade.

Anonym sa...

Jeg jobber med psykisk utviklingshemmede hver dag Anonym! Frekkas!! Og jeg jobber frivillig for unge i Skien rett som det er. Jeg er opptatt av svake på bloggen min og har forsvart svake i mange år!

Lær meg å kjenne før du dømmer er du snill!! Men det er nettopp det som er problemet. Du ser at jeg er homo og da er jeg slik DU mener jeg er. Sexfiksert da selvfølgelig!

Når du er så frekk burde du iallefall stå frem med navn, eller i det minste be om unnskyld. Men det er vel vanskelig det... i anstendighetens navn.

Anonym sa...

Det var da voldsomt til reaksjon. Jeg spurte ganske enkelt, for jeg er ikke vant med at folk stiller opp for psykisk utviklingshemmede. Det vet jeg noe om - nemlig.

Det må være lov å stille spørsmål til deg som homofil, uten at du går aldeles bananas - eller? Eller er det frekt i det hele tatt å stille spørsmål til deg?

Anonym sa...

Takk Sylvi Listhaug! Jeg har lenge lurt på hva jeg skal stemme til høsten. Du bidrar sterkt til at min stemme blir en FrP stemme ved dette valget.

Ole Anders

Anonym sa...

Oslos gater bør være et sted der det er mulig å ta med barna sine. Homoparaden gjør ikke det mulig. Ikke i år heller.

Anonym sa...

Såååå godt med noen som våger å si fra. FrP har min stemme også.

Anonym sa...

Nestlederen i partiet Rødt raser mot at Sylvi Listhaug sier det hun sier. Det sier meg en ting: Listhaug har helt rett.

Anonym sa...

Så det samme som deg. Det de angriper Listhaug for er hennes syn på det monogame ekteskapet, og at ekteskapet er mellom en mann og en kvinne. Da stemmer jeg også Fremskrittspartiet.

Anonym sa...

Hei Bjørn,

Bare et spørsmål som er helt utenfor denne tråden, men som jeg lurte på om du hadde noe info om.

Vet ikke om du kjenner til det, men det gjelder kontroversen rundt RAol Wallenberg og Ulf Ekman som profeterte at Raol en dag skulle stå på Scenen i LO og tale.

Kjenner du til dette? har du evt profetiene eller møteopptak fra dette?

MT

Bjørn Olav sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bjørn Olav sa...

MT

Fant dette svaretav David Nystrøm på en blogg:

"En fråga bara? Profeterade Ulf verkligen att Wallenberg skulle komma fram? Jag vet att jag faktiskt även när det var aktuellt noterade att jag aldrig hört Ulf klart profetera ut det(så detta är inte en efterkonstruktion från min sida).

Jag vet att han sade att han upplevde sig ha fått ett tilltal om att Wallenberg fortfarande levde och att vi skulle be för hans frigivning. På ett videoklipp jag tydligt minns frågade en intervjuare (från LO) Ulf direkt: "kommer Wallenberg att bli fri". Efter en tids tvekan svarade Ulf: "Jag tror det". Låter inte speciellt tvärsäkert eller "profetiskt".

Det går ju att spekluera mycket om detta; antingen hörde Ulf fel, eller så levde Wallenberg verkligen vid denna tid och dog sedan, eller så lever han fortfarande etc, etc. En direkt profetia att Wallenberg skulle bli fri har dock jag aldrig hört, och jag hörde det mesta som sades både från talarstolen på LO och i korridorerna vid denna tid...

Anonym sa...

Takk bjørn..hvilken blogg har du klippet fra?

MT

Bjørn Olav sa...

Tror den het Kolportøren.

Anonym sa...

Burdte vel ikke blande meg inn her, men...


Det ser ut til at begge sider her totalt har missforstått Listhaug (som foresten) er en grusom byråd, og tragedie for Oslos svakeste.)

Listhaug sa klart og tydelig at denne grupperingen av organiserte homofile gjerne måtte feste på denne måten.

Listhaug ønsket på ingen måte å hindre det, og hadde i seg selv heller ingen motstand mot paraden.

Hva hun nå faktisk sa var at homoparaden er med på å opprettholde myter om homofile som ikke stemmer med kartet.


Glem heller ikke at Listhaug har bestemt for å støtte arrangementet dette er en del av med en halv million kroner.

Jeg synes altså at begge parter med hver sin motivasjon tilskriver Listhaug holdninger, og meninger hun ikke har gitt utrykk for.

Jeg tror ikke det ville vært kontroversielt å si at disse marsjene er med på å opprettholde et falskt bilde av homofile om ikke kvinnen kom fra et høyreekstremt parti.

Mvh.
Lars

Anonym sa...

Og som regel er det bare Lars som har forstått det!

Anonym sa...

Enig med Lars i det han skriver. Her tillegges det Listhaug meninger hun ikke har kommet frem med.
Derfor bør det og på denne bloggen være lov til og spørre etter anstendighet når det gjelder og tillegge andre ting de ikke har sagt. Det gjelder begge sider.

Bjørn Olav sa...

Lars

Her er hva Listhaug sa: "For meg må homofile feste og feire når og hvor de vil, og mange har tydeligvis en voldsom trang til å markere seg. Men jeg tror ikke at det styrker saken deres når halv- og nesten helnakne folk danser rundt i Oslos gater. Når grasrota rundt omkring i landet får se slike bilder, bidrar det ikke til større toleranse."

Hun sier ikke: "klart og tydelig at denne grupperingen av organiserte homofile gjerne måtte feste på denne måten."

Hun sier ikke at hun støtter homoparaden. Det er jo tvert imot den hun reagerer på.

Du skriver: "Glem heller ikke at Listhaug har bestemt for å støtte arrangementet dette er en del av med en halv million kroner."

Så vidt jeg forstår er det ikke Listhaug som støtter arrangementet med 500.000 men "hennes byråd" som VG skriver.

Bjørn Olav sa...

Lars:

Ellers syner jeg du kunne spare deg for dine karakteristikker av Listhaug. Det du trekker frem vedkommer ellers ikke saken, og du begrunner det heller ikke. At du med din bakgrunn i en sosialistisk gruppering på ytterste venstre fløy, med hang til anarkisme og med stor sympati for Blitz, ikke liker FrP er ikke veldig oppsiktsvekkende.

Anonym sa...

Til Nrk sier Listhaug at hun mener det er riktig at byrådet støtter Skeive dager. Hun presiserer at hun ikke er motstander av den.

Om man studerer kostratallene, vil man få et overblikk over hva som har skjedd for de svakeste i Oslo de senere år.

Bjørn Olav sa...

Denne artikkelen handler altså ikke om hva Listhaug har gjort for Oslos fattige.

Buster N sa...

Nei, så var da heller ikke min kommentar myntet på artikkelen, men på den som forsøkte å så tvil om påstandene til Lars.

Bjørn Olav sa...

Tvil om hva? Listhaugs forhold til de fattige?

Buster N sa...

Primært om Listhaug er motstander Skeive dager eller ikke.

De fattige også selvsagt. "De svakeste" er nok et mer dekkende begrep.

Bjørn Olav sa...

Mener du at de homofile hører med blant "de svakeste?"

Jeg har ikke sagt at Listhaug var imot Skreive dager. Poenget er paraden som dyrker promiskuiteten. Jeg er forundret over at ikke flere homofile er opptatt av hva den kan føre med seg. Tallene på antall HIV smittede blant homofile er svært høyt.

Anonym sa...

Homoaktivistene i Oslo som svak gruppe! Den var jammen god! Finnes det en gruppe med større ressurser, med store offentlige pengeoverføringer og med sentralt plasserte statssekretærer enn de? Jammen sa jeg svak gruppe. Hvilke andre grupper i samfunnet har fått en slik økonomisk støtte, og offentlig "oppbacking" som dem? Ingen.

Buster N sa...

Noen homofile befinner seg nok blant de svakeste. Men det er ikke spesielt homofile jeg sikter til med "svake grupper". Homofile er som kjent ikke en homogen gruppe.

Buster N sa...

Anonym: Var det et retorisk spørsmål, eller vil du ha svar?

Bjørn Olav sa...

Buster, du skriver:

"Homofile er som kjent ikke en homogen gruppe."

Det er jeg enig med deg i, derfor er det så trist at de ødelegger så veldig for mange homofile som vil leve avholdende, med sin ensidige fokusering på promiskuøs sex med denne homoparaden.

Ellers er det denne saken uvedkomne hva Listhaug har eller ikke har gjort for de fattige eller svake gruppene. Jeg regner med at du er aktivt involvert i å gjøre noe for disse gruppene selv. Noe annet ville være hyklerisk.

Buster N sa...

Jeg er uenig i at paraden har et ensidig fokus på promiskuøs sex. Med det forbehold at jeg ennå ikke har sett årets parade.

Jeg forstår ikke at det skal være hyklersk å peke på at Listhaug svikter de svake, dokumenterbart.

Bjørn Olav sa...

Det er hykerisk hvis man selv ikke er engasjert for de svake. Da krever man noe av andre enn det man er villig til å gjøre selv. Derfor forutsetter jeg at du har et sterkt og konkret engasjement for Oslos svake grupper.

Se litt på bildene og pressedekningen fra de tidligere homoparadene. Ser man ikke dyrkingen av promiskuiteten der, så er det fordi man ikke vil se det.

Buster N sa...

Jeg vil heller si at pressedekningen er ensidig. Det er mitt inntrykk etter å ha sett et par parader.

Nei, jeg tror ikke jeg gjør så mye for Oslos svakeste. Men svake grupper er en kjernesak for meg, og jeg er aktiv andre steder.

Bjørn Olav sa...

Du taler litt imot deg selv, Buster. På den ene siden skriver du at du har sett flere homoparader, på den andre siden tar du forbehold om årets parade. Jeg regner med at du ikke er blind, siden du skriver her på bloggen. Da må det bety at du har sett flere parader med skylapper for øynene.

Så det er med andre ord slik at du krever noe av andre, som du ikke er villig til å gjøre selv.

Buster N sa...

Det jeg har sett er karnevallignende parader. Mye av paraden handler ikke om sex. Du skriver at det er et ensidig fokus, det er jeg uenig i.

Jeg noterer meg at du mener jeg er hyklersk. Sterkt sagt.

Bjørn Olav sa...

Og det er altså ikke sterkt å kreve noe av andre som man ikke er villig til å gjøre selv? Du reagerer når du selv blir holdt ansvarlig, men krever selv å holde andre ansvarlig. Interessant!

Buster N sa...

Nei, den ser jeg virkelig ikke.

Boveiledningen til psykisk utviklingshemmede i Oslo er kraftig redusert. Dette er ille for de som blir rammet av det. Jeg synes ikke det er hyklersk å peke på dette, selv om jeg ikke bidrar i bokollektivene selv.

Det er vanskelig å være psykisk syk i USA. Jeg mener forholdene for de svakeste i USA er uverdige. Men jeg har altså ikke et sterkt og klart engasjement for disse. Jeg tror aldri jeg har ofret en krone eller noen arbeidsinnsats på psykisk syke i USA.

Bjørn Olav sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Bjørn Olav sa...

Jeg er enig i at det er ille at psykisk utviklingshemmede har fått verre kår. Dette er virkelig en av de sårbare gruppene. Hvor mange er det som går i demonstrasjonstog for dem? Hvor mange sentralt plasserte statssekretærer finnes det, som arbeider for dem? Hvor mange penger er overført til deres organisasjoner de siste årene? Arrangeres det parader for dem?

Poenget mitt er følgende: Når du går så offensivt ut, bør man kunne forvente at man gjør noe selv.

Buster N sa...

Fint at vi er enige om det. Jeg hadde ikke ventet noe annet. :-)

Jeg går mer enn gjerne offensivt ut mot politikere som svikter de svakeste. Men jeg kan ikke bidra overalt selv.

Mitt poeng er at det må være lov, uten å bli omtalt som hyklerisk.

Anonym sa...

Bjorn Olav:

Vel i motsetning til Buster så jobber jeg for tiden fulltid for de som ofte kalles Oslo's svakeste uten at jeg vil gå videre inn på det her.

Jeg VET hvor Listhaug svikter, og jeg vet hva slags holdninger, og hva slags uttalelser hun har kommet med kontra sannheten.

Og igjen. Jeg har ikke vært medlem av den nevnte organisasjonen, jeg sendte et par mail med dem, og ble plutselig satt opp som fylkeskontakt.

At jeg tilhører venstresiden er derimot helt rett.. Jeg kommer fra en tradisjonell arbeiderpartifamilie (4. generasjons arbeiderbevegelse eller noe sånt.)

Min bakgrunn, historie og klassetilhørighet er jeg stolt av.

Men jeg har aldri hatt noe med den organisasjonen du nevner å gjøre annet enn at jeg sendte et par mail når den ble opprettet fordi jeg var nysgjerrig på hva hensikten med organisasjonen var.

Derimot var jeg med på å stifte en kortvarig organisasjon kalt Folkemakt som tilhørte den frihetlige venstresiden (gutta som bla. kjempet mot bolsjevikene helt fra starten av, og som bla. forfatteren George Orwell ("1984", "animal farm") identifiserte seg som en av.)

Ser uansett ikke hva det har med saken å gjøre.

Listhaug er en tragedie for Oslo's svakeste og fattigste. Det vet jeg fordi Jeg møter dem hver dag.

Kom faktisk hjem fra et dobbelt skift nå.

Ellers så er det jo selvsagt slik som Buster sier at hvis 10% av paraden er homser med lærpisker så kan du regne med at 95% av bildene er tatt av 10% av paraden.

Det ville for den saks skyld også vært tilfellet om 10% av demonstrantene i en demonstrasjon mot den nye ekteskapsloven hadde bært bannere hvor det sto at Gud hater homofile.

Mvh.
Lars

Bjørn Olav sa...

Hva ditt politiske ståsted har å gjøre med homoparaden i Oslo? Like lite som det du trekker frem om Sylvi Listhaugs engasjement for de fattige i Oslo!

Det var du som brakte dette til torgs.

Ellers er det veldig flott at du har et sterkt engasjement for de fattige og svake. Det står det stor respekt av, og jeg ønsker all mulig Guds velsignelse i det arbeidet. Det er et arbeid etter Guds hjerte.

Jeg ville nok tatt kontakt med denne politiske grupperingen, for du står fortsatt på deres nettside som kontaktperson for partiet. Det plager ikke meg, men det ser unektelig litt merkelig ut all den stund du heller ikke har vært medlem.

City Girl sa...

Jeg gikk i pride-paraden, og må innrømme at jeg stort sett bare så anstendig antrukne mennesker... Var dårlig med halvnakne og ingen nakne... Så ikke veit jeg hvilken parade du har sett.

Forøvrig, hvis du stoler blindt på bildene media viser synes jeg synd på deg. En hver med litt vett mellom øra veit at media kun fokuserer pådet mest ekstreme - klart de ikke viser oss normale, vi er jo kjedelige!

Her er et typisk bilde fra paraden, hvr ser du fokusering på sex?

http://www.nrk.no/contentfile/file/1.2835777!img2835595.jpg

Jeg fatter ikke hvordan noen kan være så full av hat at de ikke kan se at kjærlighet er vakkert, uansett form.

Bjørn Olav sa...

Jeg var ikke tilstede i Oslo lørdag. De pressebildene jeg har sett så langt viser både tekkelig kledde mennesker, og fokusering på promiskuitet. Det fortoner seg jo nokså merkelig også da at voksne menn kler seg med løspupper og løper rundt i latterlige kostymer. Men de om det.

Det handler heller ikke om å hate noen, om man gir uttrykk for sin trosoverbevisning. Jeg går ut i fra at du ikke hater heller, selv om du gir uttrykk for dine meninger. Hva er da forskjellen?

City Girl sa...

Forskjellen er at mine meninger ikke skader noen, det gjør dine.

Jeg hater ingen. Jeg mener til og med at enhvert må få leve sitt liv, og at religion er en personlig ting, som man ikke skal prakke på andre.

Forøvrig kjenner jeg flere promiskuiøse personer som kaller seg kristne enn promiskuiøse skeive.

Å være skeiv handler ikke om sex, det handler om kjærlighet. De følelsene man kan ha for en person av samme kjønn er prikk lik de man kan ha for en av motsatt kjønn, hvis man skal forenkle det hele og ikke gå ikke på kjønnsproblematiken (flere kjønn osv., som man finner i queer theory). Jeg har elsket både menn og kvinner, følelsene er de samme.