lørdag, juni 13, 2009

Menighetsplanting i Russland begynner å bære frukt





Et menighetsplantingsarbeid i Russland, nærmere bestemt i Rostov, begynner nå å bære frukt. Arbeidsmarken har vært særdeles hard og tøff i dette området, men baptistmenigheten har ikke gitt opp. I løpet av fjoråret ble totalt 11 lagt til menigheten gjennom dåp, og den siste halvdelen av 2008 ble fire nye medlemmer lagt til. Det er særlig blant byens alkoholikere og andre rusavhengige at arbeidet har vært konsentrert, men også flere akademikere har kommet til tro. En av de som ble døpt i fjor, Yuri, er utdannet ingeniør og arbeider som vitenskapsmann. Han har søkt i mange sammenhenger etter mening med livet, men fant den først når han møtte Jesus.

La oss be for våre venner i Rostov. De væter den harde arbeidsmarken med sine tårer, og ber om at Ordet skal falle i god jord og bære rik frukt. Tårene væter jordsmonnet slik at det bedre skal slå rot. Når jeg leser om arbeidet her, tenker jeg på ordene fra Salme 126:

"Den som alltid går gråtende ut og bærer såkornet for å så, den skal sannelig komme tilbake med jubel og bære sine kornbånd med seg." (v.6)

Ingen kommentarer: