fredag, juni 12, 2009

Ex muslimer når muslimer med evangeliet i Mumbai



Når vi hører ordet Mumbai, tenker vi kanskje på brannen i det fasjonable hotellet som ble angepet av terrorister. Men Mumbai er også hjemsted for to millioner muslimer. Mange dem dem lever i spesielle områder av Mumbai, på grunn av vold og trussler fra hinduekstremister. For tiden pågår det et evangeliseringsarbeid blant disse to millioner muslimer. Det er tidligere muslimer som har funnet Jesus som sin Frelser som arrangerer bibelstudiegrupper, og som gjennom disse vinner mange nye mennesker for Jesus.

Arbeidet ledes av to misjonærer fra Sørstatsbaptistene. På grunn av deres sikkerhet kan vi ikke oppgi deres navn. Både de og flere av de andre som arbeider her er blitt truet på livet, men de fortsetter. I årevis har disse to arbeidet med å få lokale menigheter til å ta del i arbeidet, uten å lykkes. Årsaken har vært både manglende syn for evangelisering blant disse forsamlingene, men også en frykt for å drive med evangelisering blant muslimer. For flere av menighetene har det kun vært snakk om å overleve i fiendtlige omgivelser.

Men nå har noe begynt å løsne. Og de ser resultater av arbeidet. Flere muslimer kommer til tro på Jesus gjennom disse bibelstudiegruppene. La oss be for dette svært viktige arbeidet.

Ingen kommentarer: