fredag, juni 19, 2009

Valget i Iran baner vei for Gog-krigen



Så er situasjonen blitt om mulig enda vanskeligere for demokratiforkjemperne og de kristne i Iran. Etter at ayatololla Ali Khamenei nå har belkjentgjort at sin støtte til den sittende president Mahmoud Ahmadinejad, og han dermed kan konsollidere sin makt, blir det en ytterst vanskelig tid for de som mener noe annet i Iran enn det han og Vokterrådet mener. Med en selvsikker Ahmadinejad ved makten lever også Israel mer utsatt enn før. Det er vel kun et tidsspørsmål før det blir en konfrontasjon mellom Israel og Iran. Interessant i denne sammenhengen er å merke seg at Russland ønsker Ahmadinejad velkommen til å besøke dem. Dette er spesielt interessant ut fra profetien hos Esekiel 38, hvor Russland skal lede et angrep mot Israel i endens tid, og hvor Persia (Iran) er en del av angrepsstyrken.

Hva som skjer videre med de tusener på tusener som har tatt til gatene de siste dagene, er uvisst. Mange er drept og mange er fengslet. Og flere kommer det sikkert til å bli.

Jeg håper mange forbedere som har bedt for Iran de siste dagene fortsetter! Dette er ikke tiden for å gi opp i bønnekampen for Iran. Profeten Daniel taler om "fyrsten over Persias kongerike", som stred imot erkeengelen, så det er åpenbart at det er sterke åndsfyrster og territoriale åndsmakter som influerer dette landet. La oss derfor fortsette å be, ikke minst for Kristi forsamling i dette landet som virkelig er en martyrkirke i ordets virkelige betydning.

Vi kommer til å følge utviklingen i Iran nøye framover, ikke minst hva gjelder de kristne. Følg med på:

http://www.martyrkirkensvenner.blogspot.com/

Les mer om det som har skjedd i Iran her:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=570075

http://www.vl.no/verden/article4412080.ece

Foto: IRIB/AP

5 kommentarer:

Anonym sa...

Det er bare en ting å si: Dette er skremmende!En despot har virkelig fått befestet sin makt.

Anonym sa...

Dersom alt går etter planen (profetiene), hva klager du på?

Anonym sa...

Hei, Bjørn Olav!
.
Ja..Vi er nok ganske nær endetidens hendelser av de høyprofetiske tider i Johannes åpenbaring!!!.Man kan lett bli skremt, MEN,Vi har jo intet å frykte!!Alle vi som tar vår tilflukt til Ham, er under GUDS VERN.

Ja, dessverre blir nok Amadjinedad brukt i Djevelens planer. MEN..STØRRE ER JO ABSOLUTT GUDS MAKT! TROSS ALT, SÅ ER DET JO GUD SOM STÅR MED NØKLENE TIL Å BINDE SATAN!
DEN SOM BER DEN FÅR.GUD GJØR UNDER OGSÅ I DAG!!!GUD kan gjøre store ting!!!...

Det nytter å søke GUD!!! Det nytter å stride i bønn.La oss alle kristne stå på for å stadig be for IRAN, og for de kristne i landet. FOR ALT er mulig for GUD, og ALT er mulig for den som tror på GUD!!!

Gud velsigne deg.
Din blogg er til stor velsignelse for oss alle. Det er et privilegium å lese blogger fra deg.Gud bruker deg.Bry deg bare ikke om alle de som skriver stygge og hatefulle innlegg. Du blir brukt av Herren Din Gud, og det er DET som gjelder! Se på Jesus,og bare løfte ditt blikk, over alle "fiender" , og du står der sammen med JESUS og triumferer!!!KONSENTRER DEG OM ALT DET DU GJØR FOR HAM. !!!
Det du gjør for Ham ER VAKKERT.
Hilsen Eli

Anonym sa...

Noen mennesker gjør verden spesiell bare ved å være til.

Anonym sa...

Det som kommer er skrevet om i Bibelen. Vi har ingenting å frykte om vi har tatt Jesus til vårt hjerte. Viktigere enn å sitte hjemme å be er å gå ut i gatene og rope ut Jesu navn slik at flere får muligheten til å lære Jesus å kjenne. Enden er nær, og vi er alle ansvarlige for å bringe det glade budskap til andre. Men neida, de fleste av oss sitter bare på rompa og klager vår nød til Herren. Det er desverre veldig mange av oss kristne som har et og annet å lære når det gjelder skriften. Bl.annet GÅ UT I ALL VERDEN OG FORKYNN. Så ta nå Gud på alvor før det er for sent.