tirsdag, juni 16, 2009

Mor frelst gjennom å høre sønnen forkynne evangeliet



Han var overveldet av følelser og klarte knapt å fullføre sin preken Beau Brewer (bildet) da han forkynte evangeliet i en liten baptistkirke i Vest-Texas nylig. I salen satt hans mor, og Jeanne Brewer var i syndenød. Hun gråt over sine synder.

Beau Brewer hadde bedt for sin mor i mer enn 10 år. Når han så gav invitasjonen til å komme frem for ta imot Jesus, var hans mor den første som kom. Og Beau Brewer fikk nåde til å lede sin egen mor til tro på Jesus.

"Det som skjedde med min mor var virkelig et under. Jeg så hvordan Gud smeltet hennes hjerte da jeg forkynte Guds ord. Dette handler ikke om meg. Jeg var bare Guds talerør denne dagen. Det var Gud som gjorde underet i mors liv", sier Beau Brewer.

Han studerer for tiden ved Southwestern Baptist Theological Seminary in Fort Worth, Texas, og talte i Crossway Baptist Church i Abilene, da hans mor dukket uventet opp på møtet. Til vanlig forkynner Beau Brewer i Bisbee Baptist Church in Mansfield, Texas. Dette var første gang hans foreldre kom for å høre ham preke. Beau Brewer har nå gitt sin mor en Bibel i gave. La oss stå sammen med ham og be om at hans far også må bli frelst!

Jeg kan godt forstå de sterke følelsene til Beau Brewer. Vår sønn tok et standpunkt for Jesus i forbindelse med en preken jeg holdt for noen år siden. Det er fantastisk å få oppleve slikt.

Ingen kommentarer: