onsdag, juni 17, 2009

Jeg er korsfestet med Kristus



"Jeg er korsfestet med Kristus ..." (Gal 2,20)

Hva betyr det for meg å være "korsfestet"? Jeg tror at det beste svaret kort og godt kan sammenfattes i de ordene mengden ropte om Jesus: "Bort med denne." Gud lar aldri det å bli korsfestet med Kristus forbli en ren teori for oss, selv om jeg må tilstå at i mange år var det ikke annet enn det for mitt vedkommende. Jeg hadde forkynt ordet om korset med de samme ord som jeg gjør nå, men uten å ha opplevd korset i mitt eget liv - inntil jeg en dag på en dramatisk måte plutselig oppdaget at det jeg var - Nee To-sheng - som døde der på korset med min Herre.

"Bort med denne" hadde de ropt, og da de sa det om Ham, hadde de også, uten å vite, uttalt Guds dom over meg. Og denne Guds straff over meg tok Han på seg.

Å oppdage dette fikk nesten like stor betydning for meg som det at jeg først fant fram til frelsen. Jeg kan fortelle at å fatte dette gjorde meg så ydmyk at jeg i lange tider etterpå ikke greide å forkynne ordet, det, som jeg må innrømme, inntil den dagen hadde vært min fortærende trang.

Watchman Nee

2 kommentarer:

Karin sa...

BjornOlav,detta som du beskriver idag att vara korsfästat med Jesus,det griper verkligen tag i en!
Kan vi någonsin förstå detta helt underbara som Jesus har gjort för oss?Att när Han dog på korset,så var det egentligen jag som skulle ha varit upphängd där!Men i sin Kärlek så gav Han sig frivilligt för min skull,Ja det var mina synder å mina sjukdomar å min smärta som Han tog på sej!
Ja låt oss verkligen be Jesus om att instämma i det som Paulus säger;Jag är korsfästat med Jesus!
Ja,som det också står i Guds ord;
Vi ska ta vårt Kors på oss var dag och följa Jesus!
Igår BjornOlav Var jag med om något fantastiskt.
Om du går in på min facebook så har jag skrivit där hur glad en tant blev när jag kom å besökte henne.Ja hon gick ner på sina knän och grät och tackade Gud!
Ha en bra dag BjornOlav!
Herren vare med dej!
Karin

leins sa...

Hørte en gang er forkynner tale om Galaterne 2,20. Ikke ofte en hører noen ta den teksten

Vedkommende hadde problemer med hissighet. Dårlig reklame for en herrens broder. Det kunne gå ut over kona. - (Håper ikke flere har disse problemene).

For å bli snillere med kona begynte han å sitere "jeg er korsfestet med Kristus og lever ikke lengre selv".

Han fikk erfare at korsets kraft løste han ut.

Noe å tenke på.