onsdag, oktober 07, 2009

5000 kristne sionister deltok i Jerusalem-marsjen i går


5.000 kristne sionister marsjerte gjennom Jerusalems gater i går, for å vise sin solidaritet med Israels land og folk. Jerusalem-marsjen er en del av Løvhyttefesten til Internasjonale Kristne Ambassade Jerualem, som ble arrangert for 30'te gang i år. Som tidligere i år stod tusenvis av Jerusalems innbyggere langs ruten som ender opp foran Gamlebyen.

Jeg har selv hatt den store gleden av å delta ved to anledninger, og det var gripende. Å møte så mange av Jerusalems innbyggere, se deres glede og takknemlighet over at kristne kommer til deres by for å velsigne dem, gjør noe med deg. Du blir så velsignet tilbake. Jerusalem-marsjen er et konkret bevis på at Israel ikke står alene, men har venner som ønsker dem vel og som ber for dem.

Løvhyttefesten er jo også en fremtidig profetisk begivenhet. Profeten Sakarja forutsier dette:

"Alle de som blir tilbake av alle de hedningefolk som angrep Jerusalem, skal år etter år dra opp for å tilbe Kongen, Herren, hærskarenes Gud, og for å delta i løvhyttefesten." (Sak 14,16)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, den som var der! Må være en spesiell opplevelse.

karin

Anonym sa...

Jeg kunne håpe at du Bjørn O. Hansen f-eks. kunne engasjere deg litt på debattsidene på ABC- Nyheter. Her har en person gjort til sitt livsverk å meget ensidig rette kritikk, fordømmelse av alt Israel og jødene gjør , jødehets eller jødehat er vel en rett betegnelse.