torsdag, oktober 29, 2009

En god ettermiddag på Mamre


Sammen med vår Wheaton Terrier Poirot, og Benedicte, datteren vår, hadde jeg en kjempeflott ettermiddag på Mamre i går. Jeg elsker disse høstdagene, da lufta er så klar og det er frostrim på marken. Det er lenge siden Benedicte har vært med til koia, som det var ekstra koselig å ha henne med. En fin tur fikk vi også. Poirot elsker dette landskapet, og han trives veldig godt i selve koia. Når han og jeg er der sammen pleier vi også å ta oss en liten lur. På litt kalde dager som disse, når vi fyrer opp i den lille Jøtulovnen blir det veldig fort varmt på de 7,5 kvadratmeterne, og da er det godt å bikke seg nedpå en liten sengebrisk og slumre litt. Sist vi gjorde det hoppet Poirot opp på magen min og la seg til å sove der. Da holdt jeg varmen ekstra godt! Bikkja er litt av en varmeovn. Mens disse linjene skrives ligger den ved siden av stolen min, godt kroet sammen. Jeg tror jammen den snorker litt!

Bildet av Poirot og meg har Benedicte tatt.

5 kommentarer:

leins sa...

Hei Bjørn Olav! Ett flott naturbilde av dere to, som gleder en gammel naurfotograf.

Vi har en flott natur i Noreg, og når jeg så dette motivet på mårrakvisten, kom salmisten ord meg i hu: (Salme 36,7)

"Din rettferdighet er som MEKTIGE FJELL,dine dommer er som ett stort dyp. Mennesker og dyr FRELSER du Herre."

Ha en god dag under Guds velsignelse!

Karin sa...

BjornOlav,det ser bara så helt ljuvligt och härligt ut där i Mamre!Vilken underbar utsikt med!
Som du beskriver det så kan man nästa se framför sej hur ni har det!
Förstår att du älskar att vara där i Mamre ,Bönnekojan!
Karin

Anonym sa...

Så fint du beskriver denne dagen. Koia di ligner på den vi hadde ved ett fiskevann da vi var unge og nygifte. Det lå alltid ett nytestamente på hylla.
Blitt mange takketurer opp til detn lune koia vår.
Guttene våre lærte seg og til å sette pris på det lille tilfluktstedet. Vi kate stedet for Hytta, med stor H, den var så spessiell for oss.
Så jeg liker så godt når du sender bildet fra interiøret i koia d, den er nesten lik den vi hadde.
Tenk så mye velsignelse der ligger i veggen på Mamre.. Hilsen karin.

Bjørn Olav sa...

Ja, leins, det er virkelig sant. Guds skaperverk er forunderlig og vakkert. Jeg har hatt anledning til å gå rundt i en del av de dype skogene vi har rundt oss, den siste tiden, noe som betyr veldig mye for meg. Jeg er nok definitivt en skogsmann. :D Området rundt Mamre byr på mye skog.

Guds velsignelse til deg også. Du bor jo også på et svært naturpent sted!

Bjørn Olav sa...

Karin og Karin

Ja, hit skulle dere komme en gang! Her tror jeg dere ville like dere. Det kommer definitivt flere bilder fra koia. Benedicte er så glad i og så flink til å ta bilder, at jeg kommer til å publisere flere av dem i tiden fremover. Ha en velsignet helg, begge to.