tirsdag, oktober 13, 2009

Samling for uavhengige baptister i Knoxville, USA i 2010

Pastor Clarence Sexton (til høyre på bildet) i Temple Baptist Church i Tennessee, har tatt initiativet til en samling for uavhengige baptister fra hele hele verden i tiden 12.-16. april 2010. Motto for samlingen er: Sannhet, vennskap og verdens evangelisering.

Pastor Clarence Sexton ser et tydelig behov for en samling av liksinnede mennesker som har tatt et tydelig standpunkt for Bibelen som Guds evige, uforanderlige, autoritative og guddommelig inspirerte ord. Som ser Bibelen som eneste rettesnor for liv og lære, og som tror at sannhet er noe konkret, og ikke relativ. Som bekjenner at det er "en kropp og èn Ånd, slik som dere ble kalt i ett håp ved deres kall, det er èn Herre, èn tro, èn dåp, èn Gud og alles Far," (Ef 4,4-6a)

Hans håp er å se at det vokser frem et vennskap mellom de som er av en slik tro og overbevisning. Ikke som en organisasjon, men som relasjonsfellesskap med et siktemål: verdens evangelisering!

Mer enn noensinne trenger vi menigheter slik vi finner dem i Det nye testamente, som "strider alvorlig for den tro som èn gang for alle ble overgitt de hellige" (Jud 3), og som har en stor lidenskap: at mennesker må bli frelst.

Denne samlingen i Knoxville, Tennessee tar sikte på å inspirere til dette. Man regner med stor deltagelse fra mange steder i verden. Det blir store felles samlinger og en rekke seminarer som vil belyse aktuelle spørsmål som vedrører de temaene som omhandler lærespørsmål, evangelisering og misjon.

For ytterligere informasjon kan du sjekke ut følgende nettside:

http://thecrowncollege.com/invitation/

På bildet sees fra venstre: Pastor Stephen Troell, den legendariske baptistpastoren og evangelisten Lee Roberson som døde i 2007, og pastor Clarence Sexton.

Ingen kommentarer: