mandag, juli 11, 2016

Finsk statsminister og utenriksminister gjenfødte kristne

Det skjer noe i Finland! Noe spennende! Og bønnefolket er ikke i tvil om at de har fått svar på sine bønner for nasjonen:

Landet har nå en gjenfødt kristen som statsminister og en utenriksminister som ber og velsigner Israel.

Ved valget i 2015 ble Juha Sipilä valgt til Finlands nye statsminister. Han representerer Centerpartiet.

En av lederne innen den finske bønnebevegelsen, Jorma Lahikainen, forteller til Världen i dag at de startet opp med bønn i det finske Parlamentet i 2011. Da med sikte på valget som skulle holdes i april dette året. Jorma Lahikainen tok også initiativ til å be på lørdagene. Denne samlingen ambulerte mellom ulike menigheter og samlet bedere fra 20-30 ulike forsamlinger.

"Vi ba konkret om at antallet gjenfødte parlamentarikere skulle fordobles", forteller Jorma Lahikainen.

I mandatsperioden 2007-2011 kjente man til elleve gjenfødte parlamentarikere i det finske Parlamentet. Når valget var over og stemmene talt fantes det 23 gjenfødte parlamentarikere i Parlamentet!

Bederne fikk hva de ba om!

Etter valget i 2015 fikk Finland også en gjenfødt utenriksminister, Timo Soini fra Sannfinnene. Nylig talte han i forbindelse med den store Jesusmarsjen i Helsingfors som samlet 5.000 mennesker. Hva han talte om? Betydningen av bønn. Ikke et eneste ord om politikk.

Les den sterke reportasjen om det som skjer i Finland her:

http://www.varldenidag.se/nyheter/finlands-nya-makthavare-kristna-som-reser-sig-i-bon/Bbbpfr!6PfDzrzDsT1mr7bC0Pv7vA/

Om du vil vite mer om det som skjer i Finland og få inspirasjon og konkret hjelp til å be for Norge og våre byer, anbefaler jeg boken: Herren vil gi deg byen, skrevet av den finske forbønnslederen, Päivi Heikkilä. Det er Prokla Media som har utgitt den.

Du finner den her:

http://www.proklamedia.no/index.php?main_page=advanced_search_result&search_in_description=1&keyword=Herren+vil+gi+deg+byen

Ingen kommentarer: