onsdag, juli 13, 2016

Ba og ventet i 71 år på å få sin egen Bibel

Nylig møtte medarbeidere fra misjonsorganisasjonen Asia Harvest en 85 år gammel kristen kvinne fra Myanmar (Burma). Hun kunne fortelle følgende:

"Jeg ble født i desember 1931 og vokste opp kristen familie blant Karen-folket. Foreldrene mine var veldig fattige så jeg startet i første klasse da jeg var 13 år gammel. Det fantes bare en Bibel i landsbyen vår og den tilhørte vår pastor. Jeg ønsket virkelig min egen Bibel, så jeg har bedt om å få en Bibel siden 1945. Da var jeg 14 år gammel. Hver gang jeg så pastoren vår med Bibelen i sine hender, ønsket jeg meg mitt eget eksemplar. Jeg fortsatte å be.

Jeg var veldig sulten på Guds ord og jeg ønsket så å lese det, men det fantes jo ingen Bibler. Dette knuste hjertet mitt og jeg ble mismodig en tid og sluttet også å be om å få en Bibel.

Men så en dag gav min pastor meg et Markus-evangelium. Jeg var så opprømt og jeg forsøkte å lese i det så ofte jeg kunne. Jeg lærte dette evangeliet nesten utenat. Det styrket min tro.

Ved Guds nåde har jeg nå fått tak i en hel Bibel, aldeles gratis. Dette takket være Asia Harvest. Dette er virkelig forunderlig. Det er bare Gud som kan gjøre noe slikt. Han har svart etter at jeg har bedt i 71 år om å få en Bibel.

Gud er så god mot meg. Favorittstedet mitt er Salme 23. Takk til alle dere som har gitt, støttet og sørget for at jeg kunne få denne verdifulle Bibelen. Jeg vil alltid lese den, for jeg lever alene. Gud velsigne dere alle sammen!"

Asia Harvest distribuerer tusenvis av Bibler til sultne kristne i Asia hvert eneste år gjennom Asia Bible Fund.

Ingen kommentarer: