onsdag, juli 06, 2016

På vei til Stavern og Blink

Når disse linjene skrives er May Sissel og jeg i ferd med å pakke for å reise til Blink - Baptistenes sommerfest i Stavern. Det ser vi veldig frem til.

Vi skal delta som forbedere, og være tilgjengelige for samtaler.

Det har gledet meg stort at baptistene i Norge nå satser så mye på bønn. Med lanseringen av 'Baptistenes bønnefellesskap' er bønn blitt satt på agendaen hos baptistene. Det er ikke det at det ikke er blitt bedt før, for baptistene er et bedende folk, men nå løftes det frem av lederskapet som noe som har prioritet. 'Baptistenes bønnefellesskap' er også blitt en del av Nasjonalt bønnenettverk, og dermed et del av et forum hvor de fleste bønnenettverkene i Norge samles både til Nasjonal bønnekonferanse og til ulike bønneinitiativ for Norge. Jeg kjenner på djup takknemlighet for å lede Baptistenes bønnenettverk i denne oppstartsfasen.

Vi gleder oss også til å se igjen venner og bli kjent med nye og til å være noen dager i vakre Stavern. Bloggen oppdateres som før, og det feires gudstjeneste i Kristi himmelfartskapellet som før. I morgen - torsdag - er det pastor Ivar Johnsen som forretter. Gudstjenestene i Kristi himmelfartskapellet holdes hver torsdag kl.18.00 - også gjennom hele sommeren. Vi tar ikke ferie.

Ingen kommentarer: