tirsdag, juli 05, 2016

Peter Halldorf til Kristi himmelfartskapellet

Mandag ettermiddag var vi så heldige å få besøk av Peter Halldorf og hans kone Christina i Kristi himmelfartskapellet. De hadde tatt en avstikker fra pinsevennenes sommerstevne på Hedmarktoppen for å se kapellet på Eina.

Peter Halldorf besøkte Kristi himmelfartskapellet før det stod ferdig, og var med på innvielsen av det. Nå fikk han og hans kone se det ferdig. Etter en kort omvisning på det vi nå kaller Øvre Strømstad bønnetun, hvor vi ved siden av Kristi himmelfartskapellet også finner en egen bønnehage og et overnattingssted. Etter omvisningen ba vi sammen i kapellet. Det var en stor glede for oss at ekteparet Halldorf tok turen hit til oss.

I dag har jeg hatt gleden av å lytte til bibeltimen Peter Halldorf holdt på Hedmarktoppen. Dette var del to, hvor han bruke Barnabas som et eksempel på et menneske som både var fylt av Den Hellige Ånd og ledet av Den Hellige Ånd. Etter hva jeg forstår legger Ibra Radio ut disse bibeltimene på nett. Jeg anbefaler deg på det aller varmeste å ta deg tid til å lytte til denne gode og solide undervisningen om Den Hellige Ånds gjerning.

Ingen kommentarer: