torsdag, juni 18, 2015

Ekteskapet kan ikke omdefineres

Det rakner fra alle kanter. Den siste tiden har en så profilert evangelikal forkynner som Tony Campolo, også sviktet når det gjelder det bibelske fundamentet for ekteskapet. Derfor er det betydningsfullt når de tidligere presidentene for Sørstatsbaptistene fra 1980 tallet og fremover som fremdeles er i live, har kommet med en felles uttalelse for å verne både om ekteskapet mellom en mann og en kvinne og den religiøse friheten. For det er snart ikke mulig å fremme et klassisk syn, fundert på Bibelen, uten at man blir sjikanert eller sågar anmeldt og få søksmål rettet mot seg.

Nåværende president for Sørstatsbaptistene, pastor Ronnie flydd (bildet) skrev under på erklæringen sammen med de tidligere presidentene Jimmy Draper, Bailey E, Smith, Paige Patterson, James Merritt, Jack Graham, Frank S. Paige, Bryant Wright og Fred Luter.

De ni understreker at "Skriftens lære om ekteskapet er det ikke mulig å forhandle om!"

Og de ni vil slett ikke høre tale om noen redefinering av ekteskapet. De satser livene sine på Guds ords autoritet for liv og lære. Det er det all god grunn til å takke Gud for i dag. Hvor mange norske pastorer vil gjøre det samme?

2 kommentarer:

Sol sa...

Nå har eg sett gjennom bloggen din og synes det på høg tid du får en kommentar!
Takk for aktuelle, modige , utfordrande, trøstande og oppmuntrande innlegg!! Er lei meg for at du ikkje får meir takk for alt arbeidet du legg ned på å dele masse viktige tema med oss!!! Velsignar deg,kroppen din og Gudslivet i deg! Ei kilde som aldri vert tom, er Jesus i deg,-
Og det gler eg meg over! Varme tankar frå Solhild

Bjørn Olav sa...

Tusen takk for din hyggelige kommentar. Satte stor pris på den. Må Herren velsigne deg tilbake.