tirsdag, juni 23, 2015

IS tilbyr gratis slavejente som belønning i Koran-konkurranse

Den islamske staten utlover en gratis slavejente til den som klarer å lære seg deler av Koranen utenat i forbindelse med Ramadan.

For å ære den 'hellige' måneden Ramadan har IS satt i gang en konkurranse. Visse deler av Koranen skal memoreres, og densom vinner får en slavejente aldeles gratis.

Det er organisasjonen The Clarion Project som melder dette. Denne organisasjonen arbeider med å avdekke ekstremisme. Annonser er satt opp i den nå IS-kontrollerte Al-Barakah provinsen i Syria. Der finner man også henvisninger til de kapitlene i Koranen som må kunnes utenat, om man skal kunne delta i konkurransen. Sitatene som er valgt ut av IS inneholder noen av de mest voldelige i hele Koranen. Som kjent er jihadister av den oppfatningen at Ramadan er den måneden i året som passer aller best for nettopp jihad - 'hellig' krig.

Ramadan blir ansett å være den måneden profeten Muhammed mottok Koranen.

Det sies ikke noe om hvem disse slavejentene er. Men det er kjent at IS-terroristene har tatt mange kristne kvinner som slaver. La oss be for alle disse, og alle voldsutsatte kvinner, som blir misbrukt på det groveste av IS.

Billedtekst: Faksimile av annonsen hvor slavejenter utloves som belønning. (Foto: The Clarion Project)

Ingen kommentarer: